2777
2789
عنوان

چهل روز از زایمانم گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 53 پست
ولی خیلی سخته افسردگی دارم عصبی ام،بدترین رفتاراروبابچم دارم 😞چون تخلیه انرژی نمیشم،چاره ای هم پیدا ...

منم دقیقا همینطوریم از صبح بابچه و کار خونه و جنگ اعصاب همش شب که میشه و هیشکی نیست یه محبت خشک و خالی کنه بهت دیگه روانی میشی 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی جان از فاصله سنی بچه هات راضی هستی دخترت اذیت نمیکنه

گلم شما بچه اولته  ایشاالله بسلامتی به دنیا بیاریش،یادمه چقدر ترس بیخود داشتم تو دوران بارداریم بخاطر زایمان و اینا..

نه عزیزم بچه دومه دخترم پنج سالشه

خدا حفظش کنه برات 

همچنین این فسقلی کوچولوروهم   وای نمیدونی چ شیرینن  من بااینا زنده ام بخدا بااین شرایط

خدا حفظش کنه برات همچنین این فسقلی کوچولوروهم وای نمیدونی چ شیرینن من بااینا زنده ام بخدا بااین ش ...

قربونت عزیزم همچنین بچه های شمارو من یه جوریم انگار افسردگی گرفتم میگم کاش بچه دومو نمی اوردم احساس میکنم در حق دخترم ظلم کردم 

جدا شدم خدارو شکر ولی هزاران بدی دیگه ام داشت فقط همین نبود که

چقدر ناراحت شدم برات ولی ازیه طرفم راحت شدی خدایی سخته هیشکی درکت نمیکنه مث مرگ خاموش می مونه.

الان حالت چطوره ازدواج نکردی گلم

قربونت عزیزم همچنین بچه های شمارو من یه جوریم انگار افسردگی گرفتم میگم کاش بچه دومو نمی اوردم احساس ...

منم همین بودم باورت نمیشه من قبل زایمانم افسردگی گرفتم از بس که حالم بد بود نترس گلم خوب میشی دختر گلتم داداشش که دنیابیاد از تنهایی درمیاد