2777
2789
عنوان

ناف کدومتونو با درس خوندن بریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 127 پست
تا کی باید باشن اینا

کاری به کار آدم ندارن،به ریتینر پشت دندون سریع عادت میکنی انگار وجود نداره،الاینر شفافم اگه بده بهت، موقع خواب استفاده میشه که اونم عادت میشه،البته به همه دوتا باهم نمیدن خودشون تشخیص میدن،به بعضیا فک بالا و پائینم متفاوت میدن.حداقل ۲ سال بازم به تشخیص متخصص هست شاید بگه تا ۱۰ سال تا آخر عمر ولی وقتی کاری به کارت نداره مهم نیست.

کاری به کار آدم ندارن،به ریتینر پشت دندون سریع عادت میکنی انگار وجود نداره،الاینر شفافم اگه بده بهت، ...

خب پس به طور کلی راضی هستی ❤️😁 بازم مرسی از راهنماییت

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس به طور کلی راضی هستی ❤️😁 بازم مرسی از راهنماییت

اگه تجربه اولمو ندید بگیریم آره،ولی ترومای ایجاد شده اش تا آخر عمر ولم نمیکنه.خواهش میکنم🌹سلامت و شاد باشی

اگه تجربه اولمو ندید بگیریم آره،ولی ترومای ایجاد شده اش تا آخر عمر ولم نمیکنه.خواهش میکنم🌹سلامت و ش ...

چقدر سخت بوده برات پس 🥲 واقعا وجدان کاری از هر چیزی مهم تره

چقدر سخت بوده برات پس 🥲 واقعا وجدان کاری از هر چیزی مهم تره

تا خودمو متقاعد کنم برم دنبال درمان دوباره طول کشید،ارتودنسی میدیدم حالم بد میشد گذشت سختم گذشت ولی تجربه بزرگی شد برام که بیخیال نباشم تو کارام حسابی تحقیق کنم 

تا خودمو متقاعد کنم برم دنبال درمان دوباره طول کشید،ارتودنسی میدیدم حالم بد میشد گذشت سختم گذشت ولی ...

چی بگم 

امیدوارم خدا خودش جوابشونو بده 

با سلامت جسم و روان مردم بازی میکنن

من کنکوریم میخوام پزشکی بخونم اونم تعهدی چون دلم میخوان تو شهر خودم بخونم و اینطوریه تا آخر عمرم بای ...

پزشکی روحیه بالا و قوی میطلبه اگه برای به ثمره نشستنش میخوای بخونی نه فقط بخش عمومیش،حسابی باید درس بخونی یه ۲۱ سالی سخت باید سرت تو کتاب باشه 

سلام شماهم میشه روش مطالعه و ساعت مطالعه تون بگید؟

سلام 

من شب امتحان میخونم 

روش خاصی ندارم 🥲🤣

ولی خب چون تجربه کنکور ارشد ندارم نمیتونم کمک کنم

چون کنکور لیسانس روش مطالعه اش فرق داره با ارشد

دیگه سنم بالا رفته

تا وقتی نفس میکشیم دیر نیست تو دانشگاه دکتری که هیچ،برای رشته های کارشناسی که اول راه هست برید یه سر بزنید افراد ۵۰ سال به بالا رو میبینید با عشق درس میخونن،خودمم داشتم از این هم کلاسیا خیلی زبرو زرنگ و پر از انرژی بودن.