2777
2789
عنوان

ناف کدومتونو با درس خوندن بریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 127 پست
اره درسته 🥲❤️ اتفاقا رشتمو دوست دارمخسته کننده نیست برامفکر کنم مغزمو باید عادت بدم به درس خوندن

کم کم شروع کن یهوئی به خودت فشار نیار،استراحت کردن یادت نره.موفق باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما توی یکی از تاپیکات اسم یه دندونپزشک رو آوردی که گفتی کارش خوبه 🥲 میشه بیشتر از تجربه ات بهم بگی؟ اخه من رشتم دنبال یه دکتر خوبم واسه ارتودنسی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم شما توی یکی از تاپیکات اسم یه دندونپزشک رو آوردی که گفتی کارش خوبه 🥲 میشه بیشتر از تجربه ات ب ...

به دکتر افسری حتماً سر بزن عزیزم،تو اینستاگرام دکتر افسری به انگلیسی سرچ کن پیجش بازه

به دکتر افسری حتماً سر بزن عزیزم،تو اینستاگرام دکتر افسری به انگلیسی سرچ کن پیجش بازه

پیجشو دیدم 

از ارتودنسی میترسم 🥲 از دردش یعنی

شما کلا چقدر طول کشید؟ 

پیجشو دیدم از ارتودنسی میترسم 🥲 از دردش یعنیشما کلا چقدر طول کشید؟

من دو بار اتودنسی کردم بار اول دچار مشکل شدم کلی آسیب دیدم دکترم متخصص بود ولی اصلا نه شعور داشت نه کارشو بلد بود،بار دوم پیش دکتر افسری رفتم که شکر خدا عالی پیش رفت،درد خاصی نداره بازم شرایط متفاوته و بدن با بدن فرق داره پیش دکتر افسری نزدیک ۲ سال

پیجشو دیدم از ارتودنسی میترسم 🥲 از دردش یعنیشما کلا چقدر طول کشید؟

به حرفا و تجربه منم بسنده نکن خودت برو مشاوره چند جا پرسو جو کن  حسابی شاید یه دکتر خوب دیگه پیدا کردی ،انتخاب متخصص خیلی مهمه بعد اونم خودت رعایت کنی

من دو بار اتودنسی کردم بار اول دچار مشکل شدم کلی آسیب دیدم دکترم متخصص بود ولی اصلا نه شعور داشت نه ...

ای بابا

متاسفم واسه تجربه اولت 🥲 الان بعد اینکه دوره درمانتون تموم شد هنوز پشت دندونتون یه چیزی گذاشتن؟

به حرفا و تجربه منم بسنده نکن خودت برو مشاوره چند جا پرسو جو کن حسابی شاید یه دکتر خوب دیگه پیدا کر ...

ولی خیلی کمک کردی مرسی ❤️