2777
2789
عنوان

ناف کدومتونو با درس خوندن بریدن

1308 بازدید | 127 پست

در عجبم من حتی سعی کردم بعد کارشناسیم درس خوندنو بذارم کنار ،اون وقت خدا یه بلائی سرم آورد مجبور شدم برای ادامه زندگی کتابو بجوئم خوندن که بماند،بعد مجبور شدم ارشد بخونم الانم که دکتری،در عین حال که متنفرم یه جوریم عاشق این کارم،گویا بعضیا مثل من فقط با درس خوندن به یک جائی میرسن درس بخونید اگه جور دیگه ای آبرومندانه نمیتونید زندگی کنید(منظورم پول در آوردن)

شوهرم

تا استاد دانشگاه نشه ول کن نیست

البته نخبه و استعداد درخشان و معدل الف اینجور چیزها هم هست 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمتا استاد دانشگاه نشه ول کن نیستالبته نخبه و استعداد درخشان و معدل الف اینجور چیزها هم هست

اگه علاقه داره حمایتش کنید درس خوندن وقتی باعث رشد مالی بشه واقعاً خوبه

اگه علاقه داره حمایتش کنید درس خوندن وقتی باعث رشد مالی بشه واقعاً خوبه

چون استعداد خیلی خوبی داره حتی استاد های دانشگاه پیگیرش هستن که ادامه بده

منم حرفی ندارم 

می‌دونم برای این زندگی میخواد تلاش کنه 

و به من میگه من به هرجایی برسم همه میدونن زنی داشتم که پشت تمام ماجرا پشتم بوده 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
قدر بدونمتاسفانه من اصلا درس خون نیستم 🫠

منم این جوری بودم عزیزم اجبار باعث این اتفاق شده شمام امتحان کن اولش سخته ولی بعد شاید خوشت اومد،خانواده من کلاً همه اشون عاشق اینن بچه هاشون درس بخونن

من.

اون از زمان کنکور

بعدم لیسانس

الانم زبان میخونم😐😐

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

منم از وقتی یادم میاد درس خوندم تا الان که ۳۵ سالمه. و هنوز شوق یادگرفتن دارم. تمام اهدافم به یادگیری ختم میشه. در حدی که صدای همه دراومده ولی واسه خودم تنها دلخوشیمه

چون استعداد خیلی خوبی داره حتی استاد های دانشگاه پیگیرش هستن که ادامه بدهمنم حرفی ندارم می‌دونم برای ...

خودتونم درس میخونید؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
منم این جوری بودم عزیزم اجبار باعث این اتفاق شده شمام امتحان کن اولش سخته ولی بعد شاید خوشت اومد،خان ...

والا من خودم دانشجوام

قصدم اینه ارشد بخونم چون فقط با ارشد میتونم کار کنم

اما اصلا درسخون نیستم 

ولی نمره هام خوبه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ب نام خدا من ولی هیچ گ و ه ی نیستم😃😃

عزیزم چرا این حرفو میزنی،قرار نیست همه درس بخونن،بعضیا تو زمینه های دیگه قوی هستن،صد در صد شما تو یه زمینه ای استعداد فوق العاده ای داری