2777
2789
عنوان

مهربرون برادر شوهرم منا دعوت نکردند

5314 بازدید | 154 پست

دیشب مهربرون برادرشوهرم بود، فقط شوهرم دعوت کردند، درحالیکه بسیار صمیمی هستیم ‌و فقط همین یه عروس دارند، گفتند میخایم فقط خودمون بریم و کسیا نمیخایم، شوهرم نرفت ولی من با مادرشوهر و پدرشوهرم دعوام شد و نمیخام عقد هم برم. خیلی بهم بی احترامی کردند چون منو دختر خودشون میدونستند. شوهر من تاحالا بدون من جایی نرفته اینها میخاستند بین ما اختلاف ایجاد کنند. 

چه بی احترامی بزرگی  حق میدم بهت جرشون بدی

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خوب کرد نرفتآخرش هم هرچی باشه مادرشوهر پدرشوهرن اصلا نمیشه به جای پدر و مادر گذاشتشون

به من میگفتند دخترم، منم گفتم دختر خودتون هم بود نمیبردینش. خواهرم میگه وضعیت دختره اوکی نیست وگرنه مثل مهربون تو لشکر آدم میبردند. 

هیچوقت منا از خودشون ندونستند. هیییچچچووووققققتتتت

پس میگی میگفتن تو دخترمون هستی خب علت و میمرسیدی حتما دلیلی داشتن 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂