2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 57 پست
به شوهرت بگو خسته شدم نمیتونی جلوی مادرتو بگیری منو و زندگیتو از دست میدی  منم نمیتونم ننه تو ...

جرات دارم حرف مادرشو بزنم خون به راه میندازه.ولی به خانواده من که میان خونمون احترام نمیذاره میره بیرون از خونه

خسته شدممم.هروقت ی زری میزنه.میگه پسرم اگه مجرد بود بهتر بود درصورتی ک من اصلا  بهش کاری ندارم

خسته نشو هرچی میگه جوابشو بده بگو پس خیلی اشتباه کردین اومدین خاستگاری مادرشوهر پدرشوهر من تا حرف میزنن با سلیته گریه من رو به رو میشن 😂

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نشو هرچی میگه جوابشو بده بگو پس خیلی اشتباه کردین اومدین خاستگاری مادرشوهر پدرشوهر من تا حرف می ...

الهی بمیرم واسه مظلومیتت عزیزم میگه در صورتی که من بهش کاری ندارم😂

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

سلام من کابرقدیمی ام ولی به دلایلی باکاربری جدیداومدم عزیزم این قضیه مادرشوهرو...کموبیش همه جایی خواهشا همسرتو تحت فشار نزار خودتم پیرمیشی من چندین ساله ازدواج کردم مثله توبودزندگیم اخرشوهرم مریضی اعصاب گرفت خودمم جوونیم تباه شد بجاش مادرشوهرم هرروزش بهترازقبل بود فعلا قطع رابطم ولی میدونم با اشتی همون اشوهمون کاسست ولی ازمن به تونصیحت سرمادرشوهرباشوهرت دعوانکن بدتر مبشه اوضاع 

نمیتونم ناراحتی اعصاب گرفتم خدا نگذره ازش چشمش تو پولای شوهرمه همش انتظار از صورتی که کلی طلا پول د ...

میفهمم سخته اما اکثر مادرشوهرا تو زندگی عروسشون دخالت میکنن اما بخاطر خودتم که شده نباید اعصابتو خورد کنی چون اونم همینو میخاد که زندگیتو خراب کنه یا میونه تو با شوهرت بهم بزنه اما تو کاری کن که اون از حسودی بترکه

زندگی من خلاصه شده تو 1کلمه:حسرت 😦😦😦
من لال میشم اون لحظه نمیدونم چی باید بگم فقط خود خوری

رو خودت کار کن عزیزم به مرور زمان درس میشه

سلام من کابرقدیمی ام ولی به دلایلی باکاربری جدیداومدم عزیزم این قضیه مادرشوهرو...کموبیش همه جایی خوا ...

اره هرروز لش میاره اینجا ناهار شام صبحانه شب هم میخوابه اینجا 

میفهمم سخته اما اکثر مادرشوهرا تو زندگی عروسشون دخالت میکنن اما بخاطر خودتم که شده نباید اعصابتو خور ...

گوش شوهرمو پر میکنه.به من میگه که نرو این ور اونور خونه مادرت پسرم خونه گرفته برات بمون خونت