2777
2789
عنوان

دوست دهن لق نامحرم که همه چیو به شوهرش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 42 پست
یه نفرم‌بود به مامانش میگفتمامانش و خواهرشخواهرش به دخترخالشبعد خواهرش به دوستاش

خاک توسرش ابروی یکی رو دسته جمعی بردن پس

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااخرشم شوهرشو از دست میده سرعمین کاراشهمش میگف شوهرم بعد ی خدت از ازدواجمون خونه نمبمونخ انگار ا ...

دوست منم اسرار و حرفهای منو ب شوهرش و مادرشوهرش زده مادرشوهرش منو تحقیر کرد متلک بهم انداخت شوهرش چندوقته بهم گیر داده بیا دوست بشیم عوضی 

یادمه یکی از دوستام راجع به روش جلو. گیری من پرسیدگفتم عه به توچه هر کار کرد نگفتمبعد رفته بود به ...

من نمیدونم ی ادم چقدرررر میتونه احمق باشع،همین ادما دوروز دیگه توجه شوهرشون ب دوستشون جلب میشه بعد باعثش کی بوده خود احمقشون

دوست منم اسرار و حرفهای منو ب شوهرش و مادرشوهرش زده مادرشوهرش منو تحقیر کرد متلک بهم انداخت شوهرش چن ...

بفرما😕

اینایی ک میرن حرفارو به شوهرشون میزنن تهش میشه همین

براهمینه میگن حرف ی زن رو جلو شوهرت نزن دوستاتو خونه نبر ..اخرش خودشون ضربه میخورن

باعث میشه شوهره فکرش بره سکت اونی ک حرفاشو هی میبرن براش

بفرما😕اینایی ک میرن حرفارو به شوهرشون میزنن تهش میشه همینبراهمینه میگن حرف ی زن رو جلو شوهرت نزن دو ...

حالا منک خیانت ب دوستم نکردم ولی خودش ذهن شوهرش آورد سمت من

اون عوضی هم اول گفت تو مثل خواهرمی بعد شروع کرد ب حرفهای ناجور زدن 

یمدته دیگ خونه دوستم نمیرم

حتی خطم عوض کردم باز شمارمو از گوشی زنش برداشته پیام داده بهم 

حالا منک خیانت ب دوستم نکردم ولی خودش ذهن شوهرش آورد سمت من اون عوضی هم اول گفت تو مثل خواهرمی بعد ش ...

میدونم عزیزم منظورم این نبود منظورم دوستت و شوهرش بود بلانسبتت

این اتفاق برامنم افتاده

بااین تفاوت ک دوستم همیشه تعریف منو پیش شوهرش میکرد ک خیلی دختر خوبیه و..

بعد دیدم شوهرش داره باهام تیک میزنه

براهمین دیگه خونشون نرفتم

دقیقاتصور کن زن داداشمرفتم خونشونمانتوم درآوردم آستین پیرهنم تقریبا کوتاه بودبا یا شلوار پارچه ایی م ...

خاک تو سر خرش کنن

وای چقد بعضیا احمقن

ادم باید سیاست داشته باشه

از دوست هم شانس نیاوردیم

منم یکی از دوستام این شکلی متاسفانه حسودم هست باهمه حسادت داره زندگی خوبی داره الحمدلله منتها فقط باردار نمیشه ک ان شالله دامنش سبز ش همین باعث شده با همه حسادت میکنه ،چندبارم گفتم قدر زندگیت بدون امتحان هرکس چیزی

والا ما بچه داریم اخلاق شوهرمون صفره تو اخلاق شوهرت عالیه همین از بچه دار شدن خیلی مهمتره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....