2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که دیدید یا شنیدید چی بوده🤕🤦🏽‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 61 پست
۱۱ ساله حس داره اخه اونجاش رشد کرده مگه 😬

مادرش مشکل داشت

تعریف میکرد که مادرش دوس پس.راشو میاورد خونه و جلوی بچه 5.6 ساله ...

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

همین الان از زبون تو شنیدم😐😐😐😐

😑

واقعا نمیدونم اخر عاقبتش چی قراره بشه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😂اینجا عجیب غریبه زیاد تو فکرش نرو خواهر

من که همش میخندیدم به حرفاش ولی بنده خدا مریضای ایندش 😐😂

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

میدونم که زندگی هرکس به خودش مربوطه یکی از اقوام از همسرش جدا شد یه دختر ۵،۶ساله هم اون زمان داشت، بعد با بردارشوهرش سابقش ازدواج کرد، خانمه هم ۱۵سالی انگار بزرگتر بود بنظرم این خیلی عجیبه

لطفالایک نکنید،ممنون
این که یه نفر وقتی پایان خدمتش تموم میشه یکی از اقوام وقتی میخواد وسیله هاشو جمع کنع برگرده شهرش چند ...

خاک بر سرممممم😐😐😐😐😐جشن پتو دیگه چیهههه وا

جوون مردم

من که همش میخندیدم به حرفاش ولی بنده خدا مریضای ایندش 😐😂

😂😂😂اینجا هر کسی از دیدگاه خودش نظر میده و صحبت میکنه همه رو عین خودشون معمولا میبینن جسارت نشه به کسی کلی حرفمو میزنم 

مادرش مشکل داشتتعریف میکرد که مادرش دوس پس.راشو میاورد خونه و جلوی بچه 5.6 ساله ...

چند وقت پیش دختر ۱۱ سالمه اونجاش سوزش داشت براش پماد زدم واقعن بچم اونجاش مثل زمان نوزادیش کوجیک بود اخه یک بچه ۱۱ سالع کجاش میخواد بزاره استغفرالله

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یبار تو این سایت راجب یه موضوعی صحبت میکردیم بعد یه کاربر میگف تو اختلال فلان داری و مطمئنم پدرت تو ...

منم یکی از اولین تاپیکام گفتم که شنواییم حساس شده و عصبیم میکنه. مثلا صدای نوتیف بغلی یا آلارم پایینی رو میشنیدم و اتاقمو عوض کردم، دیگه نمیشنوم

طرف میگفت تو شیزوفرنی داری باید مراجعه کنی به روانشناس!!!!

حالا کاری ندارم مشکل من دقیقا چیه، ولی اخه روانشناس؟😭😂 

میگفت من فوقو لوسانس دارم شماها گاوید حالیتون نیست

ولی نمیدونست اون روانپزشکه 

😂😂😂اینجا هر کسی از دیدگاه خودش نظر میده و صحبت میکنه همه رو عین خودشون معمولا میبینن جسارت نشه به ...

اره نباید توجه کرد به حرفا،خیلی از ریپلای ها اصلا ارزش جواب دادن ندارن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

منم یکی از اولین تاپیکام گفتم که شنواییم حساس شده و عصبیم میکنه. مثلا صدای نوتیف بغلی یا آلارم پایین ...

واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم یکی از اولین تاپیکام گفتم که شنواییم حساس شده و عصبیم میکنه. مثلا صدای نوتیف بغلی یا آلارم پایین ...

😂😂😂😂😂

بهرحال فوق لیسانس داره بهتر میدونه که برای درمان شیزوفرنی باید تراپی کنیم 🥺🤣

واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

توجه کنااااا

مثلا چشمم آب مروارید بیاره باید برم پیش اپتومتریست😐😂