2777
2789
عنوان

امشب اومدم خونه پدرم😶😶

1494 بازدید | 41 پست

حس ارامش دارم و ١٠٠ درصد تصميم به طلاقه بعد جدايي ميخوام برم پيش خواهرم كانادا باشم با هزار ارزو ازدواج كرده بودم ولي مادرشوهرم دقيقا هووم بود درحدي ك هرروز خونمون بود جلو چشمم ميديدم شوهرم دنياس مادرشه هي هرروز پاي مادرشو ماساژ ميداد تا حتي واسه خريد با مادرش ميرفت درصورتي ك من ميگفتم بزور با من ميومد شبا ك ميرفت بالا سر مادرش ٢ ٣ ساعت ميموند تا خيالش راحت بشه مادرش خوابيد اوايل ازدواجم هر شب ميرفت خونه مادرش ك مادرش تنها نباشه شايد انقدر تو اين زندگي تنها بودم ك طلاق حالمو خوب ميكنه

همچین آدمایی نباید ازدواج کنن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همچین آدمایی نباید ازدواج کنن

كاش شوهرم مثل برادرشوهرم بود اون اصلا اينجوري نيست اولويتش زنشه ولي شوهر من فقط مادرش خدانكنه مادرش يه سردرد بگيره عصبي ميشه با همه تا مادرش خوب بشه

بابا ما هم مادرمون و دوست داريم ولي اينجوري نميكنيم😞

اون زیاده روی کردی اما تو هم زیادی حساسی یا بهتره بگم حسادت میکنی پدر و مادر عمر جونیشون رو برای بچه ها میزارن نباید انتظار داشته باشی بهش بی اهمیت باشه

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

كاش شوهرم مثل برادرشوهرم بود اون اصلا اينجوري نيست اولويتش زنشه ولي شوهر من فقط مادرش خدانكنه مادرش ...

قبل ازدواج متوجه نشدی؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چقدر بداونوقت توی این رابطه ی عاشقانشونچرا تورو گرفته برای پسرش؟

بخدا من همچين ادمي نيستم ولي ولي بايد بگم حالم از مادرشوهرم بهم ميخوره قشنگ انگار هووم بود ديگه اين اخرا نميتونستم حتي قيافشو تحمل كنم

به مامانش بگو بیا مامان جان پسش دادم 

مال بد بیخ ریش صاحبش 

فقط بگو یادش نره شبا جیش پسرشو بگیره شیشه و شیر و پستونکشم بده تا راحت بخوابه افرین

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝