2777
2789
عنوان

بازم غم بی مویی بچم اومده سراغم

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین  عزیزم پیش چندتادکتردیگه هم بروتابه جواب درستی برسی تاهرکاری ازدستت برمیادبراش بکنی که بعداپشیمون نشی چون بعضی دکترها البته میگم بعضیاشون واقعاسواد، درسی درستی ندارن حتما چندتادکتردیگه هم برو

ببین عزیزم پیش چندتادکتردیگه هم بروتابه جواب درستی برسی تاهرکاری ازدستت برمیادبراش بکنی که بعداپشیم ...

تو شهر خودمون زیاد دکتر بردم همشون کاری از دستشون بر نمیاد، یه دکتر تو تهران هست که حسابی هزینه هاش بالاست بعدم دوتا مریضاش گفتن نبر پیشش داروهای کورتونی میده و سرش خیلی تزریق انجام میده بچه س آسیب میبینه و گناه داره بعدم با قطع داروها باز موها ریخته میشه

سلام عزیزم

من نیومدم مثل مامان بزرگا نصیحتت کنم

میفهمم چی میگی و چقدر داری غصه میخوری

ولی به خدا این چیزی نیست که بخوای واسش غصه بخوری

همین الان سجده ی شکر کن و بچت رو ببوس و بخواب

چون حداقل بزرگ بشه یه درمانی داره

اما بچه ی من به دنیا اومد نمیتونست شیر بخوره

دهنش قفل بود

تا پونزده روز بستری بود و من با شکم پاره تو سرمای زمستون میرفتم بیمارستان می دیدمش و با چشم اشکی برمیگشتم که بعد معلوم شد مغزش آسیب دیده

خدارو گواه میگیرم چهارسال بچم زجر کشید و زجر کشیدیم آخرم پر کشید و من داغونم، الانم خدا بهم بچه نمیده

که اینجا بخوام بگم یه کتاب میشه

تورو خدااااا ناشکری نکن، این یه موضوع پیش پا افتادست

زندگی کن، با بچت کیف کن

بچه ی من بلع نداشت حتی شیرم نمیتونست بخوره

خدایی نکرده تا به سر آدم نیاد آدمیزاد قدر هیچی رو نمیدونه

نگران نباش و زندگی رو واسه خودت و بچت تلخ نکن🩷

آره کوتون نزن واقعاضرردارن آسیب های بدی به بدن واردمیشه فکرکنم یک مشکل مادرزادی باشه. وکاری از دستتون برنمیادپس استرس به خودت وطفل معصومت واردنکن چون تواگه حالت بدباشه حتی اگه به ظاهرنیاری بچت متوجه میشه پی بیخیالش شو سعی کن همینجوری که هست تواعماق دلت بپذیری وبه عنوان کادر، درمان میگم به قول خودت خداروهزاران بارشکرکه مشکله جدی نداره ومیبینم چه قدرتواین روزابچه هایی بامشکلات خیلی جدی بدنیامیان. پس ازبزرگ شدن کودکت لذت ببروبسپاربه دست سرنوشت آهاراستی ببین من ازموقعی که بدنیامیام باموهای خیلی پرپشت خرمایی وبه چه زیبایی ولی درسن 20سالگی ریزش موی سکه ای میگیرم وموهام سکه سکه های بزرگ میریزه ودرمانی هم نداره درمیادباز، ازدوباره میریزه ودکترامیگن بیماری خودایمنی اوایل خیلی نگران وپریشون بودم ولی فایده ای نداشت وفقط حال روحیم بدترمیشدواسه همین رهاکردم