2777
2789
عنوان

خونه تکونی

240 بازدید | 31 پست

خونه تکونی خرهههه

سرم داره از بوی رنگ میترکه

از شدت بهم ریختگی دارم کلافه میشم

اشپزخونه بوی گند وایتکس میده

حتی جا نیست بشینم

خسته شدمممم چرا تموم نمیشه

مامانمم دست تنهاست نمیتونم ول کنم

دیشب با بابام تا ۴ بیدار بودن وای بازم کار داره هنوز

کیا دارن خونه تکونی میکنن؟

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کار خاصی ندارم یه چند تا کار کوچیکه چند روز دیگه انجام میدم

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

من اصلا جدی نمیگیرم قدیما که ازدواج نرکده بودم چقدر مادرم جد یمیگرفت جیغ و داد میکرد .و مهم بود تا لحظه سال تحویل داشت میشست و جمع میکرد.....الان ده ساله ازدواج کردم اصلا سختی به خودم نمیدم و رها شدم...قرار نیست مدال افتخار بهترین و تمییز ترین منزل رو بهمون بدن

من کار خاصی ندارم یه چند تا کار کوچیکه چند روز دیگه انجام میدم

ما دوتا طاقچه داشتیم وسط پذیرایی بابام زد اونارو ریخت مامانمم گفته خونه رو رنگ بزنیم 

همه زندگی خاک شده😭😭

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

من اصلا جدی نمیگیرم قدیما که ازدواج نرکده بودم چقدر مادرم جد یمیگرفت جیغ و داد میکرد .و مهم بود تا ل ...

خواهر منم مثل مامانت هست دیگه بمب سال تحویل که زدن میشینه زمین😄

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
ما دوتا طاقچه داشتیم وسط پذیرایی بابام زد اونارو ریخت مامانمم گفته خونه رو رنگ بزنیم همه زندگی خاک ش ...

سخته ولی درست میشه بعد کیف میکنید لذت ببر 

سخته ولی درست میشه بعد کیف میکنید لذت ببر

مامانمم تازه پیشنهاد کاغذ دیواری برای پذیرایی داده🙂

کابینتارم گفته میخوام عوض کنم

قرار بود خونه رو عوض کنیم دیگه نشد میگه حالا که نمیتونم عوضش کنم حداقل تغییرش بدم درست زندگی کنیم توش

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟