2821
2789
عنوان

بنظرتون سکته مغزی کردم

193 بازدید | 14 پست

امروز از عصر سر درد شدید داشتم، دوتا قرص کلداکس خوردم یکم آروم شدم.

الان از خواب یه لحظه بیدار شدم سمت راست بدنم بی حس شده، یعنی همین منو از خواب بیدار کرد.

انگار یه شک وارد بدنم شد.

سرچ کردم نوشته علایمی که من دارم سکته مغزیه.

حالا موندم چیکار کنم، برم دکتر یا تا سحری صبر کنم همسرم بیدار شه.

اینم بگم سنم پایینه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو یه چکاب شو ضرر نداره

شما اطلاع داری چطور چکاپ میکنن؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

نه

چی نه؟

گاهی وقتا فشار بالا باعث میشه این علائمو داشته باشی

حتما ی دکتر برین پشت گوش نندازین

سکته جوون و پیر سرش نمیشه

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

بهتره سریعتر بری اورژانس منم فشار خونم بالا بود تابستون سکته قلبی کردم ،آذر سکته مغزی😂😂😂😂

جدی میگی؟

گاهی وقتا فشار بالا باعث میشه این علائمو داشته باشیحتما ی دکتر برین پشت گوش نندازینسکته جوون و پیر س ...

تماس گرفتم با اورژانس، گفتن همین الان باید بری بیمارستان.

فعلا که گفتن خدارو شکر چیزی نیست.

ولی گفتن حتما دیش باید متخصص برم.

سکته مغزی انشالله نبوده باشه عزیزم واس اطمینان خاطر برید دکترمغزواعصاب نوارمغز بگیرید

ممنون عزیزم ، گفتن که فعلا مشکلی نیست.

ولی باید ام آر ای بشم که متوجه بشن.

آره بقرآن،تازه ۳۰ سالمم شده،برای شما که انشالله چیزی نیست ولی سکته خیلی زیاد شده

الان حالتون خوبه؟ مشکلی که ندارین عزیزم؟

منم با اورژانس تماس گرفتم، گفتن سریع بیا دکتر.

رفتم دیگه قرار شد فردا برم متخصص مغز و اعصاب، ام آر آی بشم.

نمیدونم چرا بدنم بی حسه ادمو کلافه می‌کنه.

الان حالتون خوبه؟ مشکلی که ندارین عزیزم؟منم با اورژانس تماس گرفتم، گفتن سریع بیا دکتر.رفتم دیگه قرار ...

شکر خدا خوبم،ولی هم تحت نظر دکتر قلبم هم مغزواعصاب دارم دارو مصرف میکنم.

انشالله برای شماچیزی نیست ام آر آی بده خیالت راحت بشه

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

شکر خدا خوبم،ولی هم تحت نظر دکتر قلبم هم مغزواعصاب دارم دارو مصرف میکنم.انشالله برای شماچیزی نیست ام ...

انشاالله عزیزم به حق این روزا، حالتون خوب بشه سریع تر.

ممنونم انشاالله.❤️

2825
2823
2791
2779
2792