2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج چیه

199 بازدید | 28 پست

اول از همه بگم که بنده آقا هستم و شما همه خواهر های من خواهش میکنم گارد نگیرید که آقا چیکار می‌کنه تو نی نی سایت فقط راهنمایی می‌خوام همین لطفاً بدقلب نباشید 

میخواستم بدونم که تو زندگی مشترک چه چیز هایی از همه مهمتره و برای خانم ها بیشتر ملاکه چه اخلاقی چه ظاهری 

چون ارتباط زیادی با خانم ها نداشتم همیشه سعی کردم تمرکز ام روی کار و شغل ام باشه واقعا هیچ شناخت نسبی به خانم ها ندارم و کمی هم ترس از ازدواج دارم با این آمار طلاق ها که دارم میبینم و اینکه سنتی هم می‌خوام ازدواج کنم ولی خب تصمیم ام رو گرفتم و شرایط هم فراهم کردم 

ممنون میشم راهنمایی کنید خواهران عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دست یه دختری میگیری میبری تو خانوادت سعی کن پشتش باشی بی احترامی به زنت بی احترامی به خودته نه مثل شوهر من مثل سیب زمینی نگاه کنی

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

۲۰۶ دارید؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡