2777
2789

۳ راه بیشتر وجود ندارم 

فالو کنم

پستش رو لایک کنم

پیام بدم 

کدومش کاری میکنه ک طرف بیاد سمتت البته بگم ایشون دوسال پیش پیشنهاد آشنایی داد و چون من تو رابطه بودم قبول نکردم اونم دوبار🤦🏻‍♀️

خدایا به امید خودت 🙏♥️

فالو کن و بک که داد استوری بذار که کات کردی وقتی غیر مستقیم بفهمه کات کردی دوباره میاد سمتتت

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فالووش کردم رفتم دایرکتش گفتم قیافت خیلی واسم آشناس اونم همینو گفت بهم الانم یه پسر داریم😂

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

فالووش کردم رفتم دایرکتش گفتم قیافت خیلی واسم آشناس اونم همینو گفت بهم الانم یه پسر داریم😂

واییی میدونی چیه میترسم بگه منکه دوسال پیش اومدم و قبول نکنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂اصلا روممم نمیشههههه

راسی خوشبخت باشی 

خدایا به امید خودت 🙏♥️

اولی یا دومیولی درکل من خوشم نمیاد چون پسر جماعت جنبه ندارهاوایل هم چیزی نگه یسال دوسال هم چیزی نگه ...

این اومده بود دوبار اصرارم کرد

منم تو رابطل بودم چیزی نگفتم فقط گفتم الان قصدشو ندارم همین

خدایا به امید خودت 🙏♥️

عزیییزم😂

بعد قیافشم واااقعا واسم آشنا بودا از خودم درنیووردم تا عکس پروفایلشو دیدم انگار یه عمر میشناختمش

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚