2777
2789

سلام به همه ی خانوم های گل

طولانی و برای کمک ب من بخونید عوضشو ببینید العی

من دختری هستم که واقعا ب کمک شما کسانی که تجربه دارید نیاز دارم

توروخدا اگ تعریف میکنم مشکلمو قومیتی یا ملیتیش نکنید

ترک

لر

کورد

فارس

عرب

اصن همه انسان ها برای من قابل احترام اند باورکنید و برای خودم انسانیت مهمه

اما ی چیز هایی هست که دیگ سلیقه ای و نمیشه کاریش کرد

مثلا من شیر برنج دوست دارم اما تو یا کسای دیگ ممکنه دوست نداشته باشید!!!!اینا سلایق و علاقیق هرشخصه

من با اقا پسری در حال اشنایی برای ازدواجم (البت اگ این مشکلاتمون برطرف شه و اخلاقمون ب هم بخوره چون بنظر من اخلاق از هممممممممه چی مهم تره این که کنار کسی دیوونه نشی!!!!!!!بتونی زندگی کنی)

من کورد کرمانشاهم البت اصالت بابا مامانمه اونا باهم کوردی حرف میزنن اما چ داخل خونواده بابام و فامیل و چ ما کلا با بچه هاشون فارسی صحبت میکنن

یعنی منم که ۲۶ سالمه فارسی حرف میزنم اما کوردیو‌فقط متوجه میشم صحبت نمیکنم درسته اصالتمه و بهش افتخار میکنم اما خب اینجوری بزرگ شدم و راستشو بخاین خودمم راضیم‌چون روم نمیشه صحبت کنم

بعد کلا خود کرمانشاه کسایی که اطلاع دارن و اگ کساییی هستن ندونن باید بگم که مثلا قوم های مختلف داره فارس کرمانشاه لک الحق کورد کلهر کلیایی و...... 

و من شیعه هستم

و این اقا پسر سنی و جاف جوانرود هستن

اما بزرگشده کرمانشاهه ۵۰ ساله خونشون اینجاس

یعنی کوردی کرمانشاهی از منیم ک اینجاییم قشنگ تر بلده بحرفه

فارسیم بدون لحجه میحرفه

کوردی جافی خودشونم که میحرفه

ببینین مادوتا مذهبی نیستیم اصن و این سنی و شیعه برامون مطرح نیس

اما من (ترو ب قران الان کردستانیا و جافا نیاین منو بکوبید بخدا برام قابل احترامید دوستون دارم اما بزارید سلیقمو بگم)زیاد بعضی فرهنگای  جاف و دوست ندارم خب مثلا ن مذهبی ام ن سنتی اتفاقا ملی تیپ میزنم اما اخلاقای بخصوصی دارم مثلا تاحالا ب عمرم اینستا نصب نکردم خب ازش بدم میاد دست خودم نیست!!!اما ادم بروزیم کلی فیلمای بروز خارجی میبینم زبان انگلیسی میخونم

ادم رکی ام هستم مثلا بهش گفتم اقا من فلان سنت و فرهنگو ایناتونو دوست ندارم بعد میاد میگ چرا مگ تو‌کورد نیستی چرا از خودت فراری هستی از اصالتت(برای کسایی ک نمیدونید بگم اصن‌کورد کرمانشاه با کورد جاف زمین تا اسمونه!!!!!!) منوخودش مثلا فارسی میحرفیم مثلا بحث بچه دار شدن بود میکه من بچم حتما باید بهش جافی یاد بدم 

اقا خب من خوشم نمیاااااااااااااد

من پدرومادر خودم باهام فارسی صحبت مردن

معلومه ک خوشم نمیاد بزارم بچم بحرفه

از طرفیم خونواده اونا و جافای عزیز کلا اینطورن از بچه یک سالع تا بزرگ باهم کوردی میحرفن اصن انگار براشون عیبو عاره فارسی بحرفن!!!

اقا بمنم حق بدین بچه ایو با این اوضاع معده درد وحشتناکو گوارشم ب  بدبختی بدنیا بیارم بعد اون زبونی ک من دلم نمیخاد حرف بزنه!!!!؟؟؟؟؟؟

خانومای عزیز اگ تجربه دارین تورو ب انسانیت قسم کمکم کنید

هردو دختر پسر خوبی هستیم چفت همیم اما هردو عصبی مدام دهن ب دهن هم میزاریم دعوا سر چیزای مسخره میکنیم اصن هیچکدوم ب اصطلاح نمیریم سر دین هم!!!!!!!هردو لج بازیم اما همم خیلی دوست داریم برا هم خیلی کارا کردیم زحمت کشیدیم

اما مدام دعوا مدام بحثای مسخره

توروخدا کمک کنید اگ ما بریم زیر یک سقف باهم شانسی داریم؟؟؟

ایا من دارم زیاده روی میکنم مثلا راجب موضوع زبان؟؟!!یا حق دارم هرجوری ک دلم میخاد زندگی کنم؟؟؟

نه اون حرف منو قبول میکنه ن من مال اونو

چیکار کنم جدا شم؟؟؟ا😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه هردو عصبی این تهش جداییه یجا زن باید خاموش باشه یجا مرد ، اگرم این مسئله خیلی برات مهمه کشش نده تمومش کن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

احساس میکنم هنوز دوتاتون بچه اید اگر میبینید اختلاف فرهنگی مانع ازدواج پایدارتون میشه بنظر من از همین الان تموم شه بهتره ولی اگر واقعا همو دوست دارید و کنار میاید بعد از حرف زدنتون که اوکیه

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
میخوای یه عمر خودت لعنت کنی و یه بچه رو بدبخت کنی؟ بعد بیای اینجا تاپیک بزنی وای من بدبختم وای حدا این چه سرنوشتی بود؟ باهاش ازدواج کن

دنبال خوشبختی ؟ بدون هیچ فکر کات کامل و تمام 

تو موقعیتش بودم و خدارو هزارمرتبه شکر عاقلانه تموم کردم

اینو بگم واقعااا اذیت میشی اینجوری

من تهرانم همسرم مازندرانی

همشون مازنی حرف میزنن

حتی همسرم میگه بچه هام باید بلد باشن

من هیچ مشکلی ندارم 

تو خونشون فقط همسرم بامن فارسی صحبت میکنه

دیگه باید قبول کنی این چیزارو

قرار نیست همه مثل ما باشن که عزیزم

اما شما شیعه هستی اقا سنی فکر نمیکنم بشه ازدواج کرد

اقا قبول میکنه شیعه بشه؟؟؟

چون نمیتونم توضیح بدم واقعا

فقط حرفم اینه

ما تفاوت فرهنگی داریم

نامزدم ۲۷ سالشه من ۲۶

هردو همو خیلی دوست دارم

اما هردو عصبی هستیم و مدام دعوا سر چیزای مسخره و مزخرف داریم

مثلا چون ایشون کورد جاف هستا اصالتا و سنی هستند 

و‌من شیعه و تقریبا فارسو کورد کرمانشاهم اما من فارسی صحبت میکنم

برامون مذهبو دیییین اصلا مهم نیست

اما من یک سری از فرهنگاشونو دوست دارم و وقتی نظر میدم میاد میگ مگ خودتم کورد نیستی!!!!و من خیلی بهم فشار میاره این حرفش چون کورد بودن ما با کردستانیا و جافا زمین تا اسمونه فرهنگو سنت اونام متفاوته مثلا اونا با بچه تازه زبوت باز کردشونم باهاش کوردی جافی یاد میگیرن و میخرفه

اما من دوست ندارم مثلا وایه بچه خودم دلم میخاد هرجوری که منوباباش یعنی فارسی صحبت میکنیم خب اونم اینطو باسه

اما اون میکه نه و بهش حتما کوردی جافی یاد خاهم داد

اقا خب من بدم میاد

و سر این موضوع الان قهریم کلا

الان من این موضوع رو ربط میدم ب چیزای بزرگ تر مثلا میکم شاید این تفاوت فرهنکی همیشه باعث دعوامون بسه هرچند هردو‌میگیم نه مهم نیس

اما بنظرم مهمه ودارع تاثیر میزارع

الان حرف اینه ایا من بزرگش میکنم یا حق دارم؟؟؟؟

این رابطه در حالت کلی به خوشی نمیرسه.و کار تو اشتباه تو عملا به فرهنگ اون توهین میکنیخکب فارسی بلد ب ...

میدونم چی میگی عزیز دلم 

میدونی چرا میگم جدا شم؟؟؟چون خودم عذاب وجدان دارم بخاطر سلیقم و علایق دوست ندارم خدایی نمرده بهش توهین کنم

فقط میدونم دوست دارم بچم همونجوری حرف بزنه ک منو باباش حرف میزنیم تنها خاستم اینه فرهنگامونو قاتی نکنیم نادیدش بگیریم

حس میکنم اون مبخاد منم شبیه خودش کنه!!!؟؟؟😔😔😔

میدونم چی میگی عزیز دلم میدونی چرا میگم جدا شم؟؟؟چون خودم عذاب وجدان دارم بخاطر سلیقم و علایق دوست ن ...

خوب تو بخای خوبه

اون بخاد خوب نیس؟

به نطرم تو زور میگی

خوب اونم حق داره بگه بچم باید زبون مارم بلد باشه.

جدا شید چون هیچکدوم کوتاه نمیاین و عصبی

عصبی باید کنارش یه فرد اروم باشه

اینو بگم واقعااا اذیت میشی اینجوریمن تهرانم همسرم مازندرانیهمشون مازنی حرف میزننحتی همسرم میگه بچه ه ...

نه نیازی نیست ک شیعه بشه

و ازدواج هم مشکلی نداره اصن میزارن

و خونواده هامونم کاری ندارن چون خودش استقلال تصمیم گیری دارع

اصن بنده خدا پدرو مادر پیری داره یکی ۶۵ ۷۵ سالشونه

میگم تو اذیت نمیشی یعنی 

اینکه مثلا حس غریبی نمیکنی

انگار تو یا باید شبیهشون بشی یا باید کلا نادیدشون بگیری؟؟؟!!!!

و اینکه بنظرت من حق دارم از ی چیزایی بدم بیاد ی فرهنگایی؟؟

گاهی میگم نکنه ادم بد ذاتیم😔😔😔

خیلی گناهداریم بخدا یکساله بهم وابسته ایم

از اینورم بحث ایندس دلم نمیخاد من باعث بشم اون خوشبخت نشه یا اون بخاطر لجبازیش منو خوشبخت نکنه

من خودم دختر عاقلیم

از اینحا خیلی تجربه بدست اوردم...

خوب تو بخای خوبهاون بخاد خوب نیس؟به نطرم تو زور میگیخوب اونم حق داره بگه بچم باید زبون مارم بلد باشه ...

دقبقا متاسفانه شاید مشکل زبونو اینا حل شه

اما اینکه هردو غصبی و لجبازیم هیچوقت حل نمیشه

ب خدای یکتا قسم من روز اووووول در اولین حرفام بهش کفتم من ادم عصبی ام ذاتا تورو‌خدا اگ تو خونسردی بیا اشنا شیم

اما اونم عصبی از اب درومد و لجباز و اهل کل کل😑😑😑

مشاوره بریم فایده دارع؟

یا بکاتیم😔