سلام به همه ی خانوم های گل
طولانی و برای کمک ب من بخونید عوضشو ببینید العی
من دختری هستم که واقعا ب کمک شما کسانی که تجربه دارید نیاز دارم
توروخدا اگ تعریف میکنم مشکلمو قومیتی یا ملیتیش نکنید
ترک
لر
کورد
فارس
عرب
اصن همه انسان ها برای من قابل احترام اند باورکنید و برای خودم انسانیت مهمه
اما ی چیز هایی هست که دیگ سلیقه ای و نمیشه کاریش کرد
مثلا من شیر برنج دوست دارم اما تو یا کسای دیگ ممکنه دوست نداشته باشید!!!!اینا سلایق و علاقیق هرشخصه
من با اقا پسری در حال اشنایی برای ازدواجم (البت اگ این مشکلاتمون برطرف شه و اخلاقمون ب هم بخوره چون بنظر من اخلاق از هممممممممه چی مهم تره این که کنار کسی دیوونه نشی!!!!!!!بتونی زندگی کنی)
من کورد کرمانشاهم البت اصالت بابا مامانمه اونا باهم کوردی حرف میزنن اما چ داخل خونواده بابام و فامیل و چ ما کلا با بچه هاشون فارسی صحبت میکنن
یعنی منم که ۲۶ سالمه فارسی حرف میزنم اما کوردیوفقط متوجه میشم صحبت نمیکنم درسته اصالتمه و بهش افتخار میکنم اما خب اینجوری بزرگ شدم و راستشو بخاین خودمم راضیمچون روم نمیشه صحبت کنم
بعد کلا خود کرمانشاه کسایی که اطلاع دارن و اگ کساییی هستن ندونن باید بگم که مثلا قوم های مختلف داره فارس کرمانشاه لک الحق کورد کلهر کلیایی و......
و من شیعه هستم
و این اقا پسر سنی و جاف جوانرود هستن
اما بزرگشده کرمانشاهه ۵۰ ساله خونشون اینجاس
یعنی کوردی کرمانشاهی از منیم ک اینجاییم قشنگ تر بلده بحرفه
فارسیم بدون لحجه میحرفه
کوردی جافی خودشونم که میحرفه
ببینین مادوتا مذهبی نیستیم اصن و این سنی و شیعه برامون مطرح نیس
اما من (ترو ب قران الان کردستانیا و جافا نیاین منو بکوبید بخدا برام قابل احترامید دوستون دارم اما بزارید سلیقمو بگم)زیاد بعضی فرهنگای جاف و دوست ندارم خب مثلا ن مذهبی ام ن سنتی اتفاقا ملی تیپ میزنم اما اخلاقای بخصوصی دارم مثلا تاحالا ب عمرم اینستا نصب نکردم خب ازش بدم میاد دست خودم نیست!!!اما ادم بروزیم کلی فیلمای بروز خارجی میبینم زبان انگلیسی میخونم
ادم رکی ام هستم مثلا بهش گفتم اقا من فلان سنت و فرهنگو ایناتونو دوست ندارم بعد میاد میگ چرا مگ توکورد نیستی چرا از خودت فراری هستی از اصالتت(برای کسایی ک نمیدونید بگم اصنکورد کرمانشاه با کورد جاف زمین تا اسمونه!!!!!!) منوخودش مثلا فارسی میحرفیم مثلا بحث بچه دار شدن بود میکه من بچم حتما باید بهش جافی یاد بدم
اقا خب من خوشم نمیاااااااااااااد
من پدرومادر خودم باهام فارسی صحبت مردن
معلومه ک خوشم نمیاد بزارم بچم بحرفه
از طرفیم خونواده اونا و جافای عزیز کلا اینطورن از بچه یک سالع تا بزرگ باهم کوردی میحرفن اصن انگار براشون عیبو عاره فارسی بحرفن!!!
اقا بمنم حق بدین بچه ایو با این اوضاع معده درد وحشتناکو گوارشم ب بدبختی بدنیا بیارم بعد اون زبونی ک من دلم نمیخاد حرف بزنه!!!!؟؟؟؟؟؟
خانومای عزیز اگ تجربه دارین تورو ب انسانیت قسم کمکم کنید
هردو دختر پسر خوبی هستیم چفت همیم اما هردو عصبی مدام دهن ب دهن هم میزاریم دعوا سر چیزای مسخره میکنیم اصن هیچکدوم ب اصطلاح نمیریم سر دین هم!!!!!!!هردو لج بازیم اما همم خیلی دوست داریم برا هم خیلی کارا کردیم زحمت کشیدیم
اما مدام دعوا مدام بحثای مسخره
توروخدا کمک کنید اگ ما بریم زیر یک سقف باهم شانسی داریم؟؟؟
ایا من دارم زیاده روی میکنم مثلا راجب موضوع زبان؟؟!!یا حق دارم هرجوری ک دلم میخاد زندگی کنم؟؟؟
نه اون حرف منو قبول میکنه ن من مال اونو
چیکار کنم جدا شم؟؟؟ا😔😔😔😔