2777
2789

من  هفته بعد زايمان ميكنم

چند روز پيش خونه تكونى كردم، البته كمكى گرفتم اما به دل ننشست🥲

الانم سرويس بهداشتى و حمام و …شستم و كلا با ي دستمال و طي شبانه روز ميچرخم

وسواس عجيبي گرفتم اين اخرا و اينجوري ذهنمم از استرس عمل ميخوام منحرف كنم

فقط ميخوام همه جا تميز باشه با اينكه بعد زايمان اينجا نميام

همه همينجوري بوديد؟؟

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماعروسی دعوت بودیم خواهرشوهرموشوهرم هرچقدگفتن بیابریم نرفتم عروسیهای ماتوفضای بازه گفتن بیانگاه کن نرفتم گفتم فردامیرم زایمان 

میگن مگه فلانی مجبوربوداومده بودعروسی

همه چیمم اماده گذاشته بودم اتاقمم مامانمووابجیم یه ماه قبل ریخته بودن وتمیزکرده بودن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

من روز قبل زایمان خییییلی ریلکس بودم

اصلا درد نداشتم

۴۰ هفته بودم ولی دخترم خیال نداشت به دنیا بیاد

آخرش بستری کردن هرچی سرم و امپول زدن باز به دنیا نیومد

منم حالم خوبه خوب بود دریغ از ذره ایی درد زایمان

اینقد حالم خوب بود که به بقیه ی مریض ها رسیدگی میکردم

بعد دکتر گفت خانم مطمئنی آمدی زایمان کنی

ماعروسی دعوت بودیم خواهرشوهرموشوهرم هرچقدگفتن بیابریم نرفتم عروسیهای ماتوفضای بازه گفتن بیانگاه کن ن ...

اره دیگه ادم دوست داره همه جاتمیزباشه اخه وقتی میری زایمان ومیای خونت رفت وامدمیشه مردمم که به همه چی حرف درست میکنن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اره دیگه ادم دوست داره همه جاتمیزباشه اخه وقتی میری زایمان ومیای خونت رفت وامدمیشه مردمم که به همه چ ...

حالا من اصلا قرار نيست خونه خودم باشم نميدونم چرا اينجوري ميكنم😬

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
من روز قبل زایمان خییییلی ریلکس بودماصلا درد نداشتم۴۰ هفته بودم ولی دخترم خیال نداشت به دنیا بیادآخر ...

منم اصلاروزقبلش میگفتم نکنه دردم نیادسزاریینم کنن اورژانسی انگارنه انگارقراربودزایمان کنم

حالا من اصلا قرار نيست خونه خودم باشم نميدونم چرا اينجوري ميكنم😬

منم اومدم ۶روزموندم بعدش رفتم خونه ی مامانم