ميساريا مدیر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2341 عنوان بيايد از حال و روز قبل زايمانتون بگيد لطفا😬🤕 | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست من هفته بعد زايمان ميكنمچند روز پيش خونه تكونى كردم، البته كمكى گرفتم اما به دل ننشست🥲الانم سرويس بهداشتى و حمام و …شستم و كلا با ي دستمال و طي شبانه روز ميچرخموسواس عجيبي گرفتم اين اخرا و اينجوري ذهنمم از استرس عمل ميخوام منحرف كنمفقط ميخوام همه جا تميز باشه با اينكه بعد زايمان اينجا نميامهمه همينجوري بوديد؟؟ دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼 1403/12/14 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooshool عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 4440 بله عزيزم بسلامتی گل 😍منم سه هفته دیگس ولی طبیعی راستش شبو روز با استرس میگذره ولی شما خداروشکر راحتی دیگ سزارین خیلی خوبه اصلا نترس الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3004 منم اصلاروزقبلش میگفتم نکنه دردم نیادسزاریینم کنن اورژانسی انگارنه انگارقراربودزایمان کنم قبل زایمان خوبه بعدش سخت
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3004 بسلامتی گل 😍منم سه هفته دیگس ولی طبیعی راستش شبو روز با استرس میگذره ولی شما خداروشکر راحتی دیگ سزا ... طبیعی واسه بعضی ها سخت ولی بعضی ها هم راحت بدنیا میارن
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3004 بسلامتی گل 😍منم سه هفته دیگس ولی طبیعی راستش شبو روز با استرس میگذره ولی شما خداروشکر راحتی دیگ سزا ... من ۲۴ ساعت بخش طبیعی بستری بودم ولی دخترم به دنیا نیومدخیلی از خانم ها می آمدن اونجا وحشتناک درد می کشیدنمن اونا رو دیدم فشارم رفت بالا حالم بد شدخداروشکر سزارین شدم
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5615 قبل زایمان خوبه بعدش سخت خداروشکرزایمان خوبی داشتم و۶روزتوخونه اون دنیارودیدمواومدم انقدرمادرشوهرم عذابم دادبعد۶روزرفتم خونه ی مامانم حالم انقدخوب لوددوست نداشتم برگردمالانم دخترم ۲۰مااشه دمارازروزگارم دراورده انقداین چندماه مریض شددندون دراورد ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
mooshool عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 4440 طبیعی واسه بعضی ها سخت ولی بعضی ها هم راحت بدنیا میارن بخدا هرچی کامنت دیدم همه میگن طبیعی مرگمونو دیدیم یکی میگفت عزرائیلو رو سرم دیدم یکی میگفت تا پشتم بخیه خوردم اینا منو ترسونده خیلی الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....
mooshool عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 4440 من ۲۴ ساعت بخش طبیعی بستری بودم ولی دخترم به دنیا نیومدخیلی از خانم ها می آمدن اونجا وحشتناک درد می ... میترسم منم همش که اینجوری شم خواهر خودمم دو روز کامل درد کشید بچه نیومد سزارین شد اخرسر الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3004 چرا؟ عزمزمه پستم رو ویراش زدمگفتم یه وقت بهت استرس ندمبعد سزارین درد زیاد داری فقط با مسکن یه کم آروم می گیریولی به نظرم هرچی هست از طبیعی بهترمن بخش طبیعی بودم دیدم چقد درد کشیدنولی سزارین خوبیش اینه درد داشتی میتونی مسکن استفاده کن
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3004 میترسم منم همش که اینجوری شم خواهر خودمم دو روز کامل درد کشید بچه نیومد سزارین شد اخرسر عزیرم قرار نیست همه اونجوری درد بکشنمنم بخش طبیعی بودم ولی اصلا درد نکشیدم کلی دارو زدن بلکه ذره ایی درد زایمان بیاد سراغم اما نشد که نشد انشاالله شما هم راحت زایمان میکنیبه خدا توکل کن