2777
2789
عنوان

بيايد از حال و روز قبل زايمانتون بگيد لطفا😬🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی گل 😍منم سه هفته دیگس ولی طبیعی راستش شبو روز با استرس میگذره ولی شما خداروشکر راحتی دیگ سزا ...

من ۲۴ ساعت بخش طبیعی بستری بودم ولی دخترم به دنیا نیومد

خیلی از خانم ها می آمدن اونجا وحشتناک درد می کشیدن

من اونا رو دیدم فشارم رفت بالا حالم بد شد

خداروشکر سزارین شدم

قبل زایمان خوبه بعدش سخت

خداروشکرزایمان خوبی داشتم 

و۶روزتوخونه اون دنیارودیدمواومدم انقدرمادرشوهرم عذابم دادبعد۶روزرفتم خونه ی مامانم حالم انقدخوب لوددوست نداشتم برگردم

الانم دخترم ۲۰مااشه دمارازروزگارم دراورده انقداین چندماه مریض شددندون دراورد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
طبیعی واسه بعضی ها سخت ولی بعضی ها هم راحت بدنیا میارن

بخدا هرچی کامنت دیدم همه میگن طبیعی مرگمونو دیدیم یکی میگفت عزرائیلو رو سرم دیدم یکی میگفت تا پشتم بخیه خوردم اینا منو ترسونده خیلی 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

من ۲۴ ساعت بخش طبیعی بستری بودم ولی دخترم به دنیا نیومدخیلی از خانم ها می آمدن اونجا وحشتناک درد می ...

میترسم منم همش که اینجوری شم خواهر خودمم دو روز کامل درد کشید بچه نیومد سزارین شد اخرسر 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

چرا؟

عزمزمه پستم رو ویراش زدم

گفتم یه وقت بهت استرس ندم

بعد سزارین درد زیاد داری فقط با مسکن یه کم آروم می گیری

ولی به نظرم هرچی هست از طبیعی بهتر

من بخش طبیعی بودم دیدم چقد درد کشیدن

ولی سزارین خوبیش اینه درد داشتی میتونی مسکن استفاده کن

میترسم منم همش که اینجوری شم خواهر خودمم دو روز کامل درد کشید بچه نیومد سزارین شد اخرسر

عزیرم قرار نیست همه اونجوری درد بکشن

منم بخش طبیعی بودم ولی اصلا درد نکشیدم کلی دارو زدن بلکه ذره ایی درد زایمان بیاد سراغم اما نشد که نشد 

انشاالله شما هم راحت زایمان میکنی

به خدا توکل کن