2777
2789
عنوان

خوردن غذای مشکوک در بارداری

138 بازدید | 12 پست

سلام خانما، من اوایل ماه هفت بارداری ام، امروز ماهی داشتیم، یک قسمت از ماهی بوی بدی میداد که اون تیکه رو انداختم و نخوردم. قسمتهایی که بوی بد نمیداد خوردم.

همش میترسم برا جنین اتفاقی بیفته. کمی هم حالت تهوع گرفتم نمیدونم از نگرانیه یا از غذاست. البته شوهرمم خورده و الان حالش خوبه. ممکنه بچه ام چیزیش بشه؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم اصن ربطی نداره 

نگرانیت ک بیشتر ضرر داره تا ماهی😓

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒

وای عزیزم چقد استرس داری این حرفا کدومه,با بوی بد و مزه ی بد و حتی در بدترین حالت مسموم بودن ماهی هیییچ اتفاقی واسه جنین نمیوفته,فقط خودت یکم گلاب به روت شکمت کار میکنه مشتری دستشویی میشی و بسسسس

منم عین خودتم وسواس فکری دارم الانم اولای بارداری ام با کوچیکترین مسئله ای دلشوره میگیرم😔

کاش از الان خودتو بزنی به بی خیالی، هر چند میدونم نمیشه

من تو این هفت ماه چند تا از موهام سفید شده

از بس برا موضوعات الکی نگرانم

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤