2777
2789
عنوان

نمیدونم چی درسته بمونم یا دل بکنم

53 بازدید | 6 پست

یک سال و نیمه با کسی وارد رابطه شدم و واقعا دوسش دارم اونم شدیدا عاشقمه توجهش خیلی زیاده قربون صدقه خیلی میره همه دیت ها کادو میگیره باهام مشورت میکنه و برا هر کاری بهم اطلاع میده اما چند تا چیز خیلی رو مخمه یک رابطه بیش از حد نزدیک با یکی از فامیلاشون ک اونم متاهله وضع مالی ضعیف ک مشکلیم نیست میتونیم باهم پیشرفت کنیم اما مشکل اینه هر چی در میاره میده به خانوادش و هیچ پیشرفتی تو این مدت نداشته نمیدونم واقعا چیکار کنم هزاران بارم بهش گفتم قبول داره اما تاثیر نداره

عزیزم این ارتباطی که ازش تعریف کردی اصلا کافی نیست واسه اینکه بفهمی آیا واسه زندگی مشترک مناسب هستید یا نه

بله معمولا ارتباط احساسی بین دو نفر خودش رو نشون می ده تو اینجور روابط اما شما نیاز دارید که بشینید با هم سنگاتونو وا بکنید ببینید از نظر منطقی با هم میسازید یا نه

دوروز دیگه اگه ایشون همسر شما باشه که هرروز قرار نیست از در بیاد تو با یدونه کادو

شما ۲۴/۷ کنار هم باشید تو یه خونه همش که قربون صدقه ات نمی ره

خیلی معیار ها هست که اصلا حرف هم ازشون نزدی ادم که نمیتونه همینجوری جلو بره

متاسفانه اگه ۱۰ سالم به این سبک از رابطه ادامه بدید

تا نشینید و اون صحبتا رو با هم انجام ندید و فکر هاتونو نکنید هرگز نمیتونید تصمیم درست بگیرید که برای هم مناسب هستید یا نه.

عزیزم این ارتباطی که ازش تعریف کردی اصلا کافی نیست واسه اینکه بفهمی آیا واسه زندگی مشترک مناسب هستید ...

واقعا خودمم ابنو میدونم اما نمیدونم باید چ چیزایی باشع ک درموردشون جدی حرف بزنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا خودمم ابنو میدونم اما نمیدونم باید چ چیزایی باشع ک درموردشون جدی حرف بزنیم

خیلی چیزا هست

و من نمی تونم اینجا برات لیست کنم

این کار مشاور خانواده اس

بهت راهنمایی می ده که تو یه جلسه آشنایی استاندارد چطور باید از زیر و بم طرف سردربیاری و متوجه بشی با معیار هات می خونه یا نه

قدم اول هم لازم به ذکر فکر نکنم باشه که روشن کردن معیار ها و اولویت هات برای خودته

ببین از یه زندگی مشترک چی می خوای اصن

بعد با مشاور درمیون بذار تا اگر مورد مهمی هست بهت گوشزد کنه و اضافه کنه و هم اینکه درمورد نحوه بیان و سوال پرسیدنش راهنماییت کنه 

خیلی چیزا هستو من نمی تونم اینجا برات لیست کنماین کار مشاور خانواده اسبهت راهنمایی می ده که تو یه جل ...

با خودش خیلی بحث ها کردیم در مورد ملاک هامون تقریبا همنظر بودیم اما حس میکنم فقط در حد حرفه و عملی قرار نیست ببینم ولی قرار شد چند ماه اینده حتما مشاوره بریم تا وقتیم مشاور تایید نکرد نیاد جلو