2777
2789
عنوان

به نظرتون اینا حق دارن گلایه کنن ❓

213 بازدید | 22 پست

دو دقیقه میریم اینستا حالمون خوب شه بد تر عصبی میشیم 

این همه افغانی تو ایران دارن زندگی میکنن 

کار رو گرفتن 

خونه ها رو گرفتن 

جرم و جنایت هم چون هویت ندارن راحت میتونن بکنن 

بعد تازه گلایه و مظلوم نمایی هم میکنن 

یه سریع هاشون هم پرو شدن میگن افغانستان از ایران بهتره 

خوب اگه بهتره برین 

البته خدا رو شکر سمت غرب کشور نیستن فعلا 

ولی اخه ما باید چقدر مظلوم باشیم که نی نی سایت هم دست افغانی هاست الان تاپیکم میترکه

اینجا افغانی هس؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افغانیارو واسه یه چیز نمیندازن بیرون که اگر بگم تعلیق

نگو جانم تعلیق میشی هممون میدونیم

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

جالب شد بگو

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

نگو جانم تعلیق میشی هممون میدونیم

غیر مستقیم میگی؟

بخاطر همون چیز مرزها رو باز گذاشتن 😁  متاسفانه منم نمیتونم بازترش کنم تعلیقی در کمین است 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦