2777
2789
عنوان

حاملگی و سردی شوهر

1567 بازدید | 65 پست

سلام خانما من از وقتی حامله شدم شوهرم سمتم نمیاد میگه بارداری ولی تو کارهای خونه باردار نیستم که جارو کنم خونه تمیز کنم آشپزی کنم همه کار بکنم ولی نسبت بهم سرد شده خیلی ،از بس چاق شدم از خودم متنفرم دیگه،از طرفی موهام نمیتونم رنگ کنم نمیتونم بخودم برسم انقدر زن ها به خودشون میرسن مردها بروز نمیدن ولی از بس میبینن دیگه من به چشمش نمیام حس بدی دارم جدیدا مشکوکه۰😔چکار کنم آروم بشم🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی رنگ بدون امونیاک بزنی یا میکاپای گیاهی مشکلی نیست

ولی خب بده داره رعایتتو میکنه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

میتونی رنگ بدون امونیاک بزنی یا میکاپای گیاهی مشکلی نیستولی خب بده داره رعایتتو میکنه

رعادت نمیکنه فکر نیاز من نیست خودخواهه کلا ازم سرد انگار مشکوک هم شده 

رعادت نمیکنه فکر نیاز من نیست خودخواهه کلا ازم سرد انگار مشکوک هم شده

خب عزیزم خودت باید بفکر باشی بارداری مث قبل نیست ک راحت بتونی رابطه داشته باشی چتدهفته ای

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب عزیزم خودت باید بفکر باشی بارداری مث قبل نیست ک راحت بتونی رابطه داشته باشی چتدهفته ای

۲۴ هفته ام .میگم که موقع آشپزی و کارهای خونه نمیگه بارداری ولی اونموقع میگه بارداری ،بخدا دروغ میگه

والا مریضی هست روزایی هست که ناتوان میشه آدم همسر چه زن چه مرد باید کنار هم باشن .همیشه که نباید ترگ ...

این روزها تعهد کم شده گلم از بس شوهرم تو کارش با زن ها در ارتباط حرف میزنه به من میرسه لال حرف نمیزنه از سرکار میاد میخوابه من همش تنهام کمکم هم نمیکنه حتی .میگم نکنه زشت شدم منو تو دلش قیاس میکنه با اون زن ها که میبینه بیرون

۲۴ هفته ام .میگم که موقع آشپزی و کارهای خونه نمیگه بارداری ولی اونموقع میگه بارداری ،بخدا دروغ میگه

منم ۲۵ هفتم خدا خدا میکنم نگه رابطه😂 هم سنگین شدم هم حوصله ندارم اوایل چرا بچه پسر بود مزاجم گرم شده بود هفته ای یکبارو میتونستم اما الان ماهی یبارم سختمه

این روزها تعهد کم شده گلم از بس شوهرم تو کارش با زن ها در ارتباط حرف میزنه به من میرسه لال حرف نمیزن ...

عزیز شماهم برای کارای خونه کاربین بگیر .تا وقت استراحت ورسیدن به خودتو داسته باشی . حالا که درک نمیکنه شماهم دلت نسوزه

منم ۲۵ هفتم خدا خدا میکنم نگه رابطه😂 هم سنگین شدم هم حوصله ندارم اوایل چرا بچه پسر بود مزاجم گرم شد ...

من بچه اولمه دختره ولی من همیشه نیاز داشتم و دارم منم سنگین شدم ولی چه ربطی داره اخه