2777
2789

سلام دوستان عزیز

نماز روزه هاتون قبول🌸

خانمهای باردار لطفا نیاید تو تاپیکم‌ چون درباره غذاست هرچند بعد افطار زدم.

من یکی از کلاسام تا حدود یک ساعت بعد از اذان مغرب طول میکشه، تو آموزشگاه بعد اذان چای میارن.

دیروز یه نگاه به بچه ها انداختم همه گرسنه بودن، استاد هم که واقعا گرسنه بود از صبح هم تو آموزشگاه بود. دلم به حالشون سوخت

تصمیم گرفتم فردا یه چیزی بپزم ببرم بعد اذان پخش کنم تو کلاس. پیشنهادتون چیه؟

اول فکر کردم حلوا ببرم اما دیدم آنچنان معده پر کن نیست. کیک به ذهنم رسید فقط 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیک خوبه ساندویچ خوبه میتونی یه تعداد نسکافه هم بگیری

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

چه مهربونی

بیا بغلممممم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@niniyar‍ 

نینی یار این دو تا کاربر پشت سرم حرف میزنن میگن کاربر قزافی هستی (یه همچین چیزی)

البته تهمت زدن براشون راحته بالاخره این گروه کارشون همینه

ولی در عجبم شما چرا هنوز تعلیقشون نکردین؟ شما میدونین من اون کاربر نیستم

@بگویاسی‍ 

@اعتصامی‍