2777
2789
عنوان

فردا بعد اذان چی بپزم ببرم کلاس خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 27 پست
ابروی اعتصامی و یاسی با این چیزا نمیره.بیخودی خودت رو به آب و آتیش نزن.

به به شما عضو جدید گروهشونی؟

من اومدم سایتو باز کردم دیدم تگم کردن میگن این فیک فلانیه

تهمتشونو تایید میکنی پس؟

ابروی اعتصامی و یاسی با این چیزا نمیره.بیخودی خودت رو به آب و آتیش نزن.

نمیدونم قضیه تاپیک ایشون چیه ولی کاربر اعتصامی چند وقتیه زیاد وارد حاشیه میشه و کاربرا رو قضاوت می‌کنه ، واقعا درست نیس خب چیکار داریم کی راست میگه کی دروغ 🙁

(عزیز نگا نکن تازه عضو شدم اکانت تسلیم در دسترسم نیست وگرنه شاید بشناسیم😅)

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به شما عضو جدید گروهشونی؟من اومدم سایتو باز کردم دیدم تگم کردن میگن این فیک فلانیهتهمتشونو تایید ...

گروه تشکیل دادن نمیدونستیم؟😂

نخیر،من دوستشونم.اسکرین بزار.درضمن،اعتصامی تا الان ندیدم تهمت ناروا بزنه.

نمیدونم قضیه تاپیک ایشون چیه ولی کاربر اعتصامی چند وقتیه زیاد وارد حاشیه میشه و کاربرا رو قضاوت می‌ک ...

والا من تا الان ندیدم اعتصامی قضاوت یا توهین کنه.

سر قضیه ی عکسی که دست به دست میچرخید خیلی کاربرها نسبت بهش بدبین شدن و توهین ها و تهمت هایی زدن که اگر به من نسبت داده میشد،مطمئنا پیگیری میکردم.

بعدم درست نیست بعضی کاریرا با روح و روان مردم بازی کنن،اینکه دست چندتا کاربر فیک رو رو کرده خیلی خوبه.

گروه تشکیل دادن نمیدونستیم؟😂نخیر،من دوستشونم.اسکرین بزار.درضمن،اعتصامی تا الان ندیدم تهمت ناروا بزن ...

صبر کن بفرستم

البته نمیدونم اینجا میشه فرستاد یا نه اما اینجام نشه برا نینی یار حتما میفرستم

والا من تا الان ندیدم اعتصامی قضاوت یا توهین کنه.سر قضیه ی عکسی که دست به دست میچرخید خیلی کاربرها ن ...

مثلا جریان کاربر مادرزنم ، کلی ماجرایی شد آخرش گفتن که مادرزنم فیک نبوده و حلالیت گرفتن و ... آره بعضی کاربرا واقعا تاپیکای اعصاب خورد کنی میزنن و مشخصه فیکه ، ولی در کل زیاد نباید خودشونو درگیر کنن یا قضاوت کنن🙂

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید... 

والا من تا الان ندیدم اعتصامی قضاوت یا توهین کنه.سر قضیه ی عکسی که دست به دست میچرخید خیلی کاربرها ن ...

اتفاقا اینجا خیلیا فیک دارن

اونم‌ نه یدونه

این کاربر چرا به اونا رسیدگی نمیکنه؟

کارگاه سایته این کاربر؟

به آی پی ها دسترسی داره؟‌ نه

پس بشینه سرجاش تا تهمت نباشه

مثل من که بهم تهمت زدن