2777
2789

کار شوهرت بده کار شما بدتر شوهر شما بچه ننه شما بی مسیولیت و خدای نکرده قاتل بچه خودت کدوم بدتر شمایی که ب خواست خودت بچه دار شدی مسئولیتشو بپذیر و به خاطر خدا به دنیا بیارش شاید بهانه ای شد که شوهرت رفتارش پخته تر بشه بعدشم هر ادمی عیبی داره همه کامل نیستن عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیک قبلت رو خوندم تو بایستی قبل از بارداری همه چیز رو بسنجی الان دیگه واسه پشیمونی دیره لطفا پایه مسئولیتی که قبول کردی بمون اون بچه الان واسه خودش یه آدمه و جون داره تو نمیتونی به خاطر خودخواهی و کم اوردن خودت جون اونو بگیری با کشتنش فقط این وسط میشی قاتل بچه خودت راه روش رفتاریتم دربرابر شوهرت اشتباهه لطفا یه مشاوره برو ان شاالله اون بتونه راهنماییت کنه که چیکار کنی دربرابر شوهرت که وابسته س به خانوادش 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
کار شوهرت بده کار شما بدتر شوهر شما بچه ننه شما بی مسیولیت و خدای نکرده قاتل بچه خودت کدوم بدتر شمای ...

دارم از دستش دیونه میشم مدام میگه  اشتباه کردم بچه دار شدم ،امروز میگه فکرامو کردم سقطش کنیم الانم رفته خونه مادرش ،گناهش پای شوهرم و مادرش که پیرم کردن 😭

این چیزی که میگم نظر شخصیمه و البته بستگی به شرایط خود شما داره اما اگه شرایط جوری هست  یعنی در حدی هست که اون بچه قراره در آینده به خاطر مشکلات خانوادگی یه آدم عصبی یا مریض بشه خیلی بدتر هست به خصوص اینکه از همین الان هم شما هم شوهرتون درمورد به دنیا آوردن بچه شک دارین

اما مشکلات همه جا هست به خصوص اینکه تو این دوران تاثیر هورمون ها خیلی زیاد و ممکنه همه اینایی که تجربه میکنید فقط یه واکنش و تاثیر آنی باشه

عزیزم تاپیک قبلت رو خوندم تو بایستی قبل از بارداری همه چیز رو بسنجی الان دیگه واسه پشیمونی دیره لطفا ...

کسی که ی عمر زنش و فدای مادرش کرد الانم داره بچشو فدا میکنه ،بدبخت تر از من نیست بریدم نمیدونم چیکار کنم بخدا قسم کاش بمیرم راحت بشم 

این چیزی که میگم نظر شخصیمه و البته بستگی به شرایط خود شما داره اما اگه شرایط جوری هست یعنی در حدی ...

اخه من خدا زده هستم خانوادم نابود بی پول پدرو مادر میر با هزار جور مشکل شوهرمم میدونه من پشت ندارم همیشه عذابم میده ،الانم که باردارم داره بخاطر مامانش جیگر منو خون میکنه من چیکار کنم نه پول داشتم قبلا جدا شم نه خانواده خوب داشتم انقدرم تو مجردیم کارگری کرده بودم از اینکه باز بخام برم کارگری خسته بودم واسه همین چسبیدم به این ادم از خدا بی خبر 

کار شوهرت بده کار شما بدتر شوهر شما بچه ننه شما بی مسیولیت و خدای نکرده قاتل بچه خودت کدوم بدتر شمای ...

فردا مثلا میخاستیم بریم سونو ntولی از ته دلم از خداخاستم رفتم سونو دکتر بگه قلبش وایساده نمیزنه دیگه مجبور کنن منو سقط کنم اخه منی که شوهرم نمیخادم و حرصم میده بچه رو هم نمیخاددیگه ،امروز قشنگ زنگ زد گفت فکرامو کردم بچه رو نمیخام برو سقطش کن 😭

یعنی میخوای بچه خودتو تیکه تیکه کنی بکشی؟ هر آدمی یه ایرادی داره، پس هر کی باردار شد بعد بگه شوهرم ف ...

مثل سگ پشیمونم از این ادم بچه دار شدم بگو اخه ادم احمق توکه میدیدی چقدر بدردنخوره چرا خام اون سه چهار ماه رفتار خوبش شدی باورت نمیشه سه چهار ماه باهام خوب بود گفتم خوب ادم شده خداروشکر ،چون دکترم گفت ذخیره تخمکت پایینه و فیبروم داری خیلی بهتره که زودتر باردار بشی گفتم خوب دیگه الان اقدام کنم

اخه من خدا زده هستم خانوادم نابود بی پول پدرو مادر میر با هزار جور مشکل شوهرمم میدونه من پشت ندارم ه ...

خودتو اذیت نکن همه اینا  رو میفهمم وضع خیلیا مون همینه باید سعی کنی شوهرتو بکشی سمت خودت مردا کلا درکی از حقوق زن ندارن و باید با سیاست باهاشون رفتار بشه بزار یکم اوضاع آروم بشه شوهرتم بلاخره یروز میفهمه که چقدر باید قدرتو میدونست خانواده هم باز جای زن آدم رو نمیتونن بگیرن بشین با شوهرت حرف بزن سعی کن آدمای سمی رو ازش دور کنی خیلی ممکنه زمان ببره فقط باید صبور باشی مطمعن باش خدا انقدر بزرگه هیچکسم قدرتو ندونه باز ارزش تو رو میدونه

خودتو اذیت نکن همه اینا رو میفهمم وضع خیلیا مون همینه باید سعی کنی شوهرتو بکشی سمت خودت مردا کلا در ...

خیلی باهاش حرف زدم بهم پوزخند میزنه شبا تا دیروقت میره بیرون میترسم تنها توخونه میرم توپارک میشینم تا یازده دوازده شب  ،از اینهمه ظلم خسته شدم پس کی خدا تقاص کارایی که با من کرده بهش میده ،خیلی تنهام نمیدونم دردامو به کی بگم هیچ تکیه گاهی ندارم تو دنیا ،کاش ی زندگی یکم نرمال داشتم دلم بحال خودم میسوزه 😭