2777
2789

همسایه خالم اینا همش میره سگ هارو از توی گله گوسفندا برمیداره میاره دم در حیاطش میزاره اولین بار یه سگ وحشی زرد داشت که شانش من وقتی داشتم میرفتم خونه خالم اینا افتاد دنبالم منم ترسیدم خوردم زمین انگشتم شصتم تا یه ماه باد کرده بود همه بهم میخندیدن میگفتن ترسویی ننه بزرگ میگفت سه آجر برمیداشتی پرت میکردی طرفش من باورم نمیشه نوه ی منی خلاصه یکی مارو گردن نگرفت ببره دکتر تو روشتا هم بودیم نمیشد تنها رفت

بعد چند وقت خبرش اومد که تریلی از رو سگش رد شده مرده یه چند وقتی سگی چیزی نبود راحت میرفتیم و میومدیم

تا چند روز پیش رفتیم دیدیدم یه سگ بزرگ سیاه آورده که از دور دیدمش ریدم تو خودم خیلی ترسناک بود خلاصه به بچه همسایه گفتم اون ور نگهش دار که ما بریم خونه خاله به پسره حمله کرد پسره هم آجر پرت میکرد صاحب سگه هم‌جلو در با زنش نشسته بود

به صد تا بدبختی رفتیم خونه خاله چون مهمون بودیم زودتر رفته بودیم کمک خاله کنم

چند وقته شنیدم زنش پچش به دنیا اومده موندم چطور بچه رو میخاد با اون سگه وحشی بزرگ کنن اصلا سگه حالیش نیست ماله گله گوسفنداس که اهلی هم نیست

باز از دیشب یه سگ دیگه همش دم در حیاطمون نشسته نتونستیم اصلا بیرون بریم شوهرم میگه کاری نداره ولی من از همون دفعه که سگ دنبالم کرده کلا میترسم

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃

منم از این مدل سگ ها میترسم😬

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو روستا معمولا دارنبرا باکلاسی هم نیستفرق داره با اونا ک سگ تو آپارتمان نگه میدارن

خواهر من دارن ولی این‌که به همه حمله کنن و گاز بگیرن چیش خوبه براشون

مادر شوهر خالم دوبار پاش رو تو همین روستا سگ گاز گرفته 

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃
خواهر من دارن ولی این‌که به همه حمله کنن و گاز بگیرن چیش خوبه براشونمادر شوهر خالم دوبار پاش رو تو ه ...

بله میدونم چقد خطرناکه صاحبشون باید مراقبت کنه ک نمیکنن

لااقل همیشه بسته باشه شب بازش بذارن...