2777
2789

من باید بگم از معلم کلاس چهارمم خانم محبوبی آشغال امیدوارم یه جا جوابشو بدی معلم ورزش بودو شد معلم پایه چهارم بسیار بی اعصاب و خشن نصف بچه ها کلاسو با اون انگشتر عقیق تو دستش تو دهنی میزد پای تخته اگر بلد نبودی نصف بچه ها تا سالها ناخون جویدن داشتن من خودم تا نهم ادامه داشت ناخون جویدنم الان یکی از انگشتام هنوز فرم ناخونش یکم کجه سر ناخون جویدنام الان با رتبه بالا مهندسی... میخونم تو دانشگاه شیراز ولی هیچوقت از یادم نرفتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر ناتنی مامانم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

کسی که سالها روانتو بهم ریخت

خانواده ی محترم 😑😑😑الانم عذابم میدن خاندان مادریم ازخاله بگیرتامادربزرگ یکی دوتانیستن شوهرمم خیلی وقتا عذاب میده ولی دیگه پوستم کلفت شده