2777
2789
عنوان

لطفا منم سرسفره هاتون دعا کنید

64 بازدید | 18 پست

داشتم بانامزدم صحبت میکردم گریم گرفت داشت میگفت برا ۱۳ ساعت کار ن غذا میدن ن میتونم دستشوبی برم حقوق ناچیز ۱۴ میلیون میده بهم😔💔گریم گرفت ک اینطوری اذیت میشه برا ساختن یک زندگی

هرچقدر بدباشه ولی پسرا گناه دارن بااین گرونی 

دعا کنید نامزد منم کارش موفق باشه بریم سرخونه زندگیمون 

الان دلم بیشتر ازهرچیزی شکست براش💔😔 

یطوری گرفتم ک میگم خدایا هیچ پدری هیچ شوهری هیچ پسری شرمنده زندگی بچه زن نکن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

خدایا قربون بزرگیت کسی شرمنده نکن 😭💔

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

دقیقا شرایط شمارو دارم😞حقوق همسرم کمه نمیتونیم عروسی بگیریم خونه نداریم😞 بابامم شدیدا فشارمیاره هروز بحث راه میندازه به همسرمم کفته نمیزارم دیگه جایی باهات بیاد مخصصوا عید ب منم گفت اوکی نشه جدامیشی

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شرایط شمارو دارم😞حقوق همسرم کمه نمیتونیم عروسی بگیریم خونه نداریم😞 بابامم شدیدا فشارمیاره هر ...

خدا صبرت بده اجی منم دلم خونه هرروز بیتابی دلتنگی این قدر گرین گرفته اصلا بند نمیاد💔😔

خدا صبرت بده اجی منم دلم خونه هرروز بیتابی دلتنگی این قدر گرین گرفته اصلا بند نمیاد💔😔

گندزدن به زندگیامون همه چی گرون حقوق پایین😞

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بخدا منم از صبح ۱۰ صبح تا۱۱ شب یکسره سرکارم برا ۱۰ تومن به منم ناهار نمیدن خداشاهده

ایشالا که مشکلتون حل میشه عزیزم

منم با یه بچه دارم با این حقوق سر میکنم نمیدونم عدالت کجا رفنه

از صب تا شب کار میکنن واسه دو قرون که پولش نیومده تموم میشه

وام ازدواجتونو نمیگیری؟

الان نفری ۳۳۰

بخدا ب هیچ جا نمیرسم چی بخرم کرایه بدم هزینه خودم کنم بخدا نامزدم بتوته وسایل بهداشتی برام میخره کم بیارم پول ولی خو چیکارکتیم

بخدا منم از صبح ۱۰ صبح تا۱۱ شب یکسره سرکارم برا ۱۰ تومن به منم ناهار نمیدن خداشاهده

☹️☹️اینجا حقوقا 5تومن ،6تومنه غذا بیمه هیچی نداره 

ایشالا که مشکلتون حل میشه عزیزممنم با یه بچه دارم با این حقوق سر میکنم نمیدونم عدالت کجا رفنهاز صب ت ...

وام ازدواج گرفتیم دادیم اساس 😔💔ماشین خریده اون ماشین گرفته من اساس گرفتم هردومون داریم قسط میدیم

☹️☹️اینجا حقوقا 5تومن ،6تومنه غذا بیمه هیچی نداره

ماهم بیمه نیستیم 

وام ازدواج گرفتیم دادیم اساس 😔💔ماشین خریده اون ماشین گرفته من اساس گرفتم هردومون داریم قسط میدیم

خداروشکر باز وامتونو گرفتین من نزدیک 6بار ثبت نام کردم بخاطرنداشتن ضامن ندادن

خداروشکر باز وامتونو گرفتین من نزدیک 6بار ثبت نام کردم بخاطرنداشتن ضامن ندادن

خدا مشکلمون حل کن منم براتو گریم گرفته خدا من بکش این قدر غم الان دارم میخوام بمیرن

باز خوبه خداروشکر کنین ما ۵ ساله ازدواح کردیم مام داریم قسط میدیم 

اینام میگذره منم همین شرایطو داشتم کلا از خیر عروسی گذشتیم🥲

باز خوبه خداروشکر کنین ما ۵ ساله ازدواح کردیم مام داریم قسط میدیم اینام میگذره منم همین شرایطو داشتم ...

بخدا منم عروسی نمیخوام ب روح رسول الله فقط میخوان شرایط اوکی بشع😔💔بخدا خستم