2777
2789

برو از پیج نیلوفر رشیدی قرص چاقی بخر منم میخام بخرم خیلی میگن خوبه ولی قرصاش قوطی یک میلیون و صد

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

منم با ارایش یه کوچولو بهترم

دکتر رفتم چاق شدم خوشگل شده بودم بازم لاغر شدم نمیشه که همیشه دکتر رفت مردم آب می‌خورن چاق میشن 

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رفتم چاق شدم خوشگل شده بودم بازم لاغر شدم نمیشه که همیشه دکتر رفت مردم آب می‌خورن چاق میشن

دکتر چی بهت داد

بعد از چند وقت بعد تپل شد صورتت؟؟ دکتر تغذیه رفتی؟

چرا واقعا تپل دوست دارین؟ من حالم بهم میخوره از صورتم دوست داشتم لاغر شه ولی لاغر نمیشع ک هیچ چاق هم ...

برعکس منی اولین جایی که لاغر میشه صورتم خیلی بد میشه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

من صورتم تپله عین اسکلام

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔