2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبگوشت که خوب همه چیز توش داره مقویه خخخ آبکی بگو حداقل خخخخ

😂 آبگوشتی ینی بی سر وته و باری به هر جهت 😉 ینی کتاب هدف نداره صرفا نفسانیه.

یکی از ویژگی های بارز این سبک کتابا پایین آوردن عشق در حد توهمات دوران بلوغ و حمایت از افکار هرزه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

دالان بهشت

من او

اولین رمانی که خوندم غزل بود

دختری که رهایش کردی

شقایق ها (اسمشو کامل یادم نیست یه رمان اجتماعی بود فوق العاده زیبا)

بخت سپید زمستان (این ازون رمانیی که تو دوران دبیرستان خوندنش مزه میده الان سلیقه ام عوض شده)

پانتی بنتی(رمان مجازیه ولی قشنگه)

من چراغ ها را خاموش میکنم

افسون سبز.گناهکار.ستاره بارون.دریا.تقدیر شیرین.مسافر

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
می گل موضوعش راجع ب چیه؟؟ دختره خوشگله؟؟😅😅

اره صحنه دارم هست یکم  یه دختره طی یه مشگلاتی با یه پسر که دختر باز حرفه ایه زندگی میکنه پسره بعد عاشقش میشه خیلی عالیه فکنم جلد ۲ هم اومده الان میخام دانلود کنم

دعا کنید منم تیکر بارداریمو فعال کنم.😊
الهي شرقي كه عالييي بود گناهكارم يادمه خوندم ولي موضوعش يادم نيست  حصار تنهايي من هم دوست داشت ...

هم خونه منظورته

منم دوسش دارم

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"