من و آقایی اتفاقی اشنا شدیم اونم همونجایی که همو دیدیم هی باهام صحبت میکرد بعدشم آیدیمو پیدا کرد پیام داد یک هفتهای صحبت کردیم گفت ی گروه پژوهشی دارنو منم عضوش بشم خوشحال میشن بعد قرارشد ادامه توضیحاتو حضوری در یک محل پژوهشی که قبلا همو اونجا دیده بودیم توضیح بده قبلش کلی گفت با افتخار هستم و این چیزا ولی بعد دیگه فرداش که قرار بود تایم رو بگه چون من برنامم رو گفتمو گفتم خودش تایمو بده گفت اگه میخوای ساعت فلان تا فلان من هستم منم جوابشو ندادم دیگه چون خوشم نیومد از گفتنش حضوری هم اتفاقی باز همو دیدیم پرسید چرا جواب ندادی منم سرمو تکون دادمو گفتم الان بفرمایین ولی گفت دیگه دارم میرم درحالی که میتونست بمونه و الانم ی هفتهای گذشته باز پیامی نداده به نظرتون از اون موضوع ناراحت شده یا مثلا مرتبه دوم که منو دیده ازم خوشش نیومده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.