2777
2789
عنوان

دوستااااان کمک لطفا

135 بازدید | 14 پست

سلام رفقا،من هر دفعه ظرف می شورم مخصوصاااا ظروف استیل مثل(کتری-سینی سماور -خود سماور وخلاصه هرچیزی که استیل باشه)

حتی کتری شیشه ای به شدت لک میشه

دیگه دارم کلافه میشم!!تازه5ماهه جهیزیه چیدم اما اگه همینجوری پیش بره وسایلام خیلی زود کهنه میشن...

البته ناگفته نمونه که آب اینجام بده

باید چیکار کرد؟من هیچ تجربه ای ندارم😢😞

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
بهتره بعداز آبكشي سريع با پارچه خشكش كني مخصوصا قاشق چنگالا رو  يا طوري بزاري كه آب مستقيم بياد ...

من تا الان این کارو نکردم،لکه هام تا الان روش مونده اگه هر دفعه این کارو بکنم لکه های قبلی از بین میرن آیا؟؟

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییلی کار سختیه...

چون من کلا آدم تنبلی ام😂😂

اما انگار چاره ای نیس باید انجام بدم...

خیییلی کار سختیه... چون من کلا آدم تنبلی ام😂😂 اما انگار چاره ای نیس باید انجام بدم...

نه بابا اصلا سخت نیست هر چند دفعه یه بار با یه اسفنج آغشته به آبلیمو یا سرکه بشورشون

نه بابا اصلا سخت نیست هر چند دفعه یه بار با یه اسفنج آغشته به آبلیمو یا سرکه بشورشون

ممنووووون مهربوووون😙❤

سركه سفيد باشه، نه فرق نميكنه ي مارك الكي بگير تازه عين اسيد قشنگ تميز ميكنه ظرفاتو 😬😬😬

خخخخ باشه حله...

پیش به سوووووی تمیزی😂😆

ممنون ازت

خخخخ باشه حله... پیش به سوووووی تمیزی😂😆 ممنون ازت

خواهش ميكنمممم، من كه از اين اب ليموهاي بسته بندي كه با غذا ميزارن، با سس مايونز قاطي ميكنم، شب ميزنم به شير آلات مخصوصا حمام، سر دوشم ميزارم روش گاهي، صبش ي اسكاچ ميزنم ميشه عين روز اول انقدر كه اسيدين اين سركه و اب ليموهاي بيرون 

من تا الان این کارو نکردم،لکه هام تا الان روش مونده اگه هر دفعه این کارو بکنم لکه های قبلی ا ...

با سركه سفيد خالي همشونو قشنگ بشور بعد سريع پاكشون كن،از دفعه بعد هم نزار بمونه

حانیه، حانا😁, کاترین اشتون 😎😎😎