2777
2789

دعا نویس آب دوغ خیاری و تیغ زن که هر چرت و پرتی رو به خاطر پول بگه منظورم نبود...

منظورم آدم مطمئن و قابل اعتماده، شده تا حالا یه چیزی بگن و درست دربیاد؟

یکیو میشناسم خوبه همه میگن هر چی بگه درست از آب درمیاد ، چه بگه مثلاً طلاق میگیری چه بگه طرف عاقبتش بده ازدواج نکن چه بگه خوب اومد...

خلاصه منظورم اینه کلاه.بردار و شیاد نیست ، چهل تومنم بذاریم رو میز راضیه..

حرفم اینه راجع به آینده من و کسی که دوسش دارم خوب گفته منم پرسیدم گفتن هر چی بگه رد خور نداره، حالا امیدوارم واقعاً همین‌طور بشه..

پ.ن : تبلیغ نیست ، تو شهر خودمونه طرف و فقط حضوری کار می‌کنه نریزید تو خصوصی و اینا..

صرفاً جهت این تاپیک زدم تجربه بقیه رو بدونم تو این مورد

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره یکیو میشناختم با تار .وت دقیقا ایندمو گفت یکی رو هم میشناختم دقیقا زمان حال و گذشتمو با جزییات د ...

اتفاقاتی که گفت واقعاً برات پیش اومد؟

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

خب چه شهری هستی؟ تلفنی نیست؟

نه عزیزم گفتم که تبلیغ نبود حرفم

اره گف یکی از دخترات بایه نظامی ازدواج میکنه و همینطورم شد ،بقیمونم گف ولی هنو اتفاق نیوفتاده تازه شرو شده،اینم بگم ک همه اینارو جنا بهشون میرسونن فک نکنین خبریه و ب بالا وصلن برین طرفشون دگ ممکنه هر بلایی سرتون بیاد

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

من چارت گرفتم راست بود کامللل

چارت چیه؟

اره گف یکی از دخترات بایه نظامی ازدواج میکنه و همینطورم شد ،بقیمونم گف ولی هنو اتفاق نیوفتاده تازه ش ...

نه اینی که من میرم جن نداره با کتاب قدیمی میگه 

نه اینی که من میرم جن نداره با کتاب قدیمی میگه

همچین چیزی غیر ممکنه اصن، اینیم ک میگم ب اسم فا‍ل قهوه بهمون میگف،مستقیم‌نمیاد بهت بگه از کجا نخ گرفته بعضیا میگن بیا کف بینی کنم برات یا عنبیه بینی همشون از یجا خط میگیرن

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

خودت که با تجربه تری . برگشت اونکه براش طلسم سوزوندنی گرفته بودی ؟؟؟ اگه برگشت برو به حرفش

وایی انقد تاپیک زدم معروف شدم تو سایت😐😂🤦🏻‍♀️

یه خراب می‌ره باطل میکنه، چند روز پیش رفتم یکی گفتم بنویسه بپاشم محل کارش که رفتم ریختم اونجا بعد دو تا تخم مرغ طبیعی هم برده بودم رو اونم نوشت هر روز یکیشو شکوندم، خوبهه یه هایلایت راجع به من که داره تو جاده رانندگی میکنه و مسیرشم جاده روستای پدریمه اونجا بود بعد چون من و اون تو سر جاده روستای ما آشنا شدیم همیشه اونجا یادآور منه براش ، روش یه آهنگ گذاشته بود خلاصه همیشه می‌دونستم این هایلایت راجع به منه، هر وقت این دختره خراب دعا تمدید میکنه اونو پاک می‌کنه از پیجش این یعنی دیگه بهم فکر نمیکنه..

خلاصه بعد از ریختن دعا تو محل کارش و دو روز تخم مرغ سوزوندن دیدم گوش شیطون کر دوباره هایلایت و گذاشته تو پیجش🥺😂