2777
2789

دوستان لباس عیدهاتونو خریدین؟؟

یا اصلا خرید میکنین براعید؟؟

من می‌خوام یه دست لباس مجلسی بخرم یه دست اسپورت 

ولی نمیدونم چی مده🥲

بچه کوچیک‌دارم چند ماهه نتونستم برم بگردم ببینم چی هست چی نیست 

اونایی که خریدین لطفاً عکسشونو بفرستین ایده بگیریم 

یا قراره چی‌بخرین؟؟

پشیمون نشو….                                                               از اینکه قلب ❤️ مهربونی داری                                        چون خدا همیشه خوبی هارو چند برابر می‌کنه و بهت برمیگردونه:)     

بله خریدیم  تاپیک هم زدم برید بخونید

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نامزدم باید عیدی بیارن واسم آخر هفته میریم خرید ولی واقعا مدلی خاصی مد نظرم نیست ببینم چی خوشم میاد چشم میگیره  بگیرم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یه کیف گرفتم

باشه اونم خوبه 

عکس بفرست 

ملکه یدونه جورابم نتونستیم بخریم

پشیمون نشو….                                                               از اینکه قلب ❤️ مهربونی داری                                        چون خدا همیشه خوبی هارو چند برابر می‌کنه و بهت برمیگردونه:)     

من خرید نکردم.خودم و بچه ها مریضیم.سرحال شیم تا بریم خرید.بیشتر دختر بزرگم بدحاله.بد غذا هم هست.اصلا مریض میشه مصیبته

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من نامزدم باید عیدی بیارن واسم آخر هفته میریم خرید ولی واقعا مدلی خاصی مد نظرم نیست ببینم چی خوشم می ...

مبارکت باشه پیش پیش

من خرید نکردم.خودم و بچه ها مریضیم.سرحال شیم تا بریم خرید.بیشتر دختر بزرگم بدحاله.بد غذا هم هست.اصلا ...

وای وای پس منم بیمارستان بستری شده بود 

الان دیگه خوب شده میترسم زیاد ببرم بیرون

اینو سفارش دادم

خوشگله😍