2777
2789
عنوان

چند روزه بیمارستانم گشنمه

350 بازدید | 36 پست

مامانم حالش بد بود خون لخته شده تو قلب و ریه اش بستریش کردن منم اومدم بالا سرش زن داداشام هیچکدوم سر نمیزنن بیمارستان هم به همراه غذا نمیدن منم ازدواج کردم هیچی پول همرام نیست مامانم میگه چی میخوری الکی میگم میرم بیرون غذا میگیرم ولی میرم توی سالن یکم میمونم و میام 

گشنمه ولی تحملش میکنم 

الهی هیشکی اسیر بیمارستان نشه ولی توروخدا اگه کسی همراه بیمار بود یه سر بهش بزنید ببینید اصن چیزی داره بخوره شده حتی یه لیوان چای 

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

پس شوهرت کجاست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر شوهر خواهر شوهرم بیمارستان بستری شد تا انواع میوه وچای و نونوغذا براشون می‌فرستادم چجوری بعضیا اینقدر بی رحمن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

من غرور دارم بهرحال باید یکم خودمو پیش خواهر برادر حفظ کنم 

شوهرم یه تومن بهم داد ولی چند بار بهم گفتن برم داروخونه ی خارج بیمارستان دارو تهیه کنم نتونستم به بابام بگم پول بده گفتم مادرمه خودم براش خرج میکنم وظیفمه

من غرور دارم بهرحال باید یکم خودمو پیش خواهر برادر حفظ کنم شوهرم یه تومن بهم داد ولی چند بار بهم گفت ...

خوب این کارت اشتباهه باید از بابا و داداشت بگیری شوهرت وظیفه ای ندارد تا بابا و داداشت هستن شما وقتی میتونی بگی خرج میکنم که شاغل باشی 

الهی عزیزم 

ان شاءالله مامانت به سلامتی مرخص بشن 

واقعا بیمارستان و همراه بیمار بودن خیلی سخته 

من خودم بارها همراه بیمار بودم  شهر خودمون که بودم داداشم گاهی از خونه شون غذا می آورد.  

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

کدوم شهری؟ من برات غذا میفرستم

نه بابا منم اصن انگار روزه ام حالا یه هفته ام غذا نخورم که نمیمیرم ولی از بد روزگار و بی وجدانیه آدما ناراحتم 

بخدا خودم همیشه هرکی افتاده بیمارستان براش چای و غذا بردم در حد توانم