2777
2789
عنوان

حامله ام حالم از همه چی بهم میخوره

1438 بازدید | 90 پست

سلام

من بادارم بچه دوممه هنوز شش هفتمه

سر پسرم حالت تهوع داشتم واچلی نه اینجوری

اللن کلا یجوریم انگار دوساعت تو ماشین بودم داشتم تکون میخوردم دل و روده ام بهم پیچیده 

حالت تهوع ندارم

اما به هر غذایی فک میکنم بدم میاد کلا از غذا بدم میاد از هرنوعی باشه

از صبح فقط دوتا پرتقال تونستم بخورم با چایی

برای پسرم ناهار درست کردم با اینکه عاشق این غذا بودم اما میبینمش یجوری میشم 

حالت تهوع نیست یجوریم خیلی بده 

نمیدونید برای بهتر شدن چی بخورم؟!

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ماشالله بچه دومته حواست باشه تلفقین نکنی ب خودت ک ب هوای تهوع بگی بچم دختره. چون ۶هفتگی خیلی زوده برای تهوع

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

منم تو این حالم من حتی نمیتونم غذا درست کنمم

وای خیلی بده

معده ام سنگینه

شوهرم ماموریته مجبورم واسه بچم غذا درست کنم وگرنه از بوش بدم میاد

کلا اسم هرغذایی بیا یجوری میشم🫠

خدایا شکرت😍

فقط تحمل تا هفته ۱۲ اینجوریه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فقط خیارشورمن ۴ماه هر چی میخوردم ی گاز خیارشور میخوردم باهش

خیارشور میگن پوست جنین رو تیره می‌کنه 

به نظر شما چقد صحت داره؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

منم بچه دوممه و دقیقا مثل توام 

علائمم خیلی زودتر و خیلی شدید تر شروع شده تقریبا از هفته پنج

سر دخترم از دوماهگی تازه شروع شد

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اسی ماشالله بچه دومته حواست باشه تلفقین نکنی ب خودت ک ب هوای تهوع بگی بچم دختره. چون ۶هفتگی خیلی زود ...

من سر پسرمم همین بودم البته اون از هفت هفته بود 

و تهوع بود خیلی از این وضع بهتر بود 

این تهوع نیست 

یجوری سرگیجه و فشار به معده اس بدتر از تهوعه

خدایا شکرت😍
اسی ماشالله بچه دومته حواست باشه تلفقین نکنی ب خودت ک ب هوای تهوع بگی بچم دختره. چون ۶هفتگی خیلی زود ...

دقیقا منم همین فکرو کردم بچه اولم تهوع کم بود ولی سر دومی خیلی زیاد بود همه گفتن دختره ولی پسر بود😁

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

خیارشور میگن پوست جنین رو تیره می‌کنه به نظر شما چقد صحت داره؟

نمی دونم.من چون خودم سبزه هستم ممکنه بچم ب خودم رفته باشه و مال خیارشوره نباشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد