2777
2789

من شبش حدودای ۱ شب درد آزاد شدن تخمک رو حس کردم ، روز قبلش هم تو سونو فولی ۲۲ و نیم داشتم

دکترم گفت بمون فردا عصر برو سونو...

کاش به حرفش گوش نمیدادم و صبحش میرفتم ،بعد از ظهر که رفتم ،آزاد شده بودن فولیهام و شبش یکبار فقط اقدام داشتم...چون پسر میخواستم...

ممکنه دیر شده باشه؟؟ 

دیروز که ۶ روز از اقدام گذشته بود ،بی بی چک زیر دو دقیقه هاله انداخت...میدونم زود بود...

الانم دردای پریودی دارم....خیلی ناراحتم...دکترم کم کاری کرد در حقم😔

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

چطوری آزاد شدن تخمک حس می کنی؟؟؟؟؟؟؟

اسپرم تا یک روز تو بدن زنده می مونه.  تخمک سه روز 

اگه ۲۴ ساعت قبلش رابطه داشتی بله احتمالش هست

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

چطوری آزاد شدن تخمک حس می کنی؟؟؟؟؟؟؟اسپرم تا یک روز تو بدن زنده می مونه. تخمک سه روز اگه ۲۴ ساعت قب ...

من بعد آزاد شدن تخمک اقدام کردم ...اونم فقط یکبار در طول دوره م...آخه میگن تخمک نهایت یه روز زنده میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم ممکنه. تخمک تا بیست و چهار ساعت حتی بیشتر زنده می مونه . اتفاقا اقدامت به موقع بوده . نگران نباش استرس بدتر جلو باردار شدن رو میگیره. سوره مریم بخون آروم شه دلت. ان شالله که باردار شدی 

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

چطوری آزاد شدن تخمک حس می کنی؟؟؟؟؟؟؟اسپرم تا یک روز تو بدن زنده می مونه. تخمک سه روز اگه ۲۴ ساعت قب ...

عزیزم برعکس گفتید تخمک ۲۴ تا دیگه نهاااایت ۴۸ ساعت زنده هست اما اسپرم تا چهار پنج روز هم زنده می مونه داخل بدن 

آره عزیزم ممکنه. تخمک تا بیست و چهار ساعت حتی بیشتر زنده می مونه . اتفاقا اقدامت به موقع بوده . نگرا ...

خدا خودش بهم رحم کنه ،خیلی هزینه کردیم،کلی رژیم و اینا...خودم برام مهم نیست ،بخاطر شوهرم میخوام پسر بیارم ،پسر دوستن متاسفانه، دوتا دختر دسته گل دارم....

دعا کن برام عزیزم...

ممنون بابت دعای خوبت عزیز❤

عزیزم برعکس گفتید تخمک ۲۴ تا دیگه نهاااایت ۴۸ ساعت زنده هست اما اسپرم تا چهار پنج روز هم زنده می مون ...

من که فکر کنم دیر شده بود ...

خدا از دکترم نگذره😔✋

من درد و تیر کشیدن داشتم...اما خب با سونوهای مداوم فهمیدم چه روزی آزاد شده

من که فکر کنم دیر شده بود ...خدا از دکترم نگذره😔✋

دیر نشده نهایتش اینه که باردار نمیشی اما اگه برای شوهرت جنسیت مهمه ای کاش یه روش کمکی انجام میدادید مثل آی یو آی که کم هزینه و راحتم هست. اگر باردار نشدی ماه بعد آی یو آی کن. ان شالله به حق این ماه عزیز جنسیت پسر باردار شدی و بچه سالم و صالح و عاقبت بخیر خدا بهت میده. اصلا هم بد نیست که دلت پسر بخواد . هرکس حق و سلیقه خودش رو داره. اما اگه اعتقاد داری نذر کن اسمشو بذاری محمد صددرصد پسردار میشی. هرکسی دیدم این نذر و کرده پسردار شده. 

برای من مهم نیست ،از خدامه ،دخترام خیلی خوبن ...شوهرمم دیگه باید کنار بیاد دا...من تمام تلاشمو کردم. ...

نذر اسم محمد بکن ردخور نداره عزیزم. اما بازم تهش و بسپار به خدا بگو هرچی خیر و صلاحمه همون بشه. منم برا بارداری دومم دلم میخواست دختر شه اما به خدا گفتم هرچی صلاحه بده خدا هم باز پسر داد خب حتما همون به صلاح من بوده منم دیگه همه رویاهایی که با دخترم بافته بودم ریختم دور و راضی شدم به رضای خدا اتفاقا خیلیم شیرینه الان زندگیم کنار بچه هام. شما هم اگه یه درصد بازم دختر شد راضی شو به رضای خدا بدون همون برات بهتر بوده صددرصد. البته تو امضام نوشتم دخترام که کسی آشنا پستامو دید منو نشناسه🤣