2777
2789

سلام دوستان

یه سوالی دارم ممنون میشم کمکم کنید

من وقتی روی ناخن دارم رد اکلیل لاک رو میبینم

یعنی پس روی ناخن یه چیزی هست و آب کامل نمیرسه

درسته؟؟؟؟؟

لاک نیست و پاک شده ولییی

رد اکلیله ک کامل چسبیده و اصلا نمیره

خیلی برام مهمه

چون من غسل و وضو جبیره دارم میگیرم

اگر حساب نشه این اکلیل ها

یعنی باید برم غسل معمولی کنم

ممنون میشم کمکم کنید

آخه کی جرات داره درباره این تاپیک نظر بده 😅 مسئله ی غسل و وضو و نماز و روزه از واجباته.خیلی مهمه. دل شیر میخواد جواب دادانش 😁زنگ بزنین دفتر مرجع تون با دقت جواب میدن

آخه کی جرات داره درباره این تاپیک نظر بده 😅 مسئله ی غسل و وضو و نماز و روزه از واجباته.خیلی مهمه. د ...

اخه سوال عجیبی نیست😂😂😂

جا بحث هم نداره 

بابا به پاسخگو پیام دادم

برگشت گفت وقتی نمیره جبیره بگیر بره تیمم هم بکن روش

حرفم منتها اینه

اصلا یعنی این چیزیه ک باعث شه آب نرسه؟؟؟

من رفتم حموم

دیگ وقتی رد اکلیل رو دیدم گفتم پس لاک کامل نمیره

غسل رو جبیره کردم

فردا میخوام روزه بگیرم

اصلا مغزم و ذهنم مشغوله

ک غلط بود غسل درست بود؟؟

لاک نیست رو دست

ولی رد اکلیل رو دارم میبینم زیر نور

حرفم اینه

پس جلو آب رو همین میگیره؟؟؟

یا ن حساب نیست چون حالت اکلیل داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعد از غسل متوجه یک دونه اکلیل روی پیشانی بشیم، باید دوباره غسل کنین

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

✅ پاسخ

سلام

طبق استفتاء رهبری

اگر در وقت غسل ازاله آن غير ممکن يا حرجى بوده، در صورتى که روى آن دست تر کشيده باشيد غسل شما جبيره‌اى محسوب شده و صحيح است.

اما اگر موقع غسل ملتفت آن نبوده است، اگر اکلیل مانع رسیدن آب به بدن شده باشد غسل باطل است و لذا باید مانع را برطرف کرد و مجدداً غسل کرد البته اگر اکلیل در سمت چپ بدن باشد پس از رفع مانع، همان قسمت را به نیت غسل آب بگیرید و غسل صحیح می شود و اگر مانع در سمت راست باشد پس از رفع مانع و شستن آن قسمت از سمت راست به نیت غسل، سمت چپ را باید به نیت غسل به طور کامل شستشو دهید و اگر در صورت باشد باید مانع را برطرف کرده و سپس قسمت راست و بعد سمت چپ بدن را به طور کامل شست.

#وجود_اکلیل_در_اعضای_شستشو

🅿️

اگه بعد از غسل متوجه یک دونه اکلیل روی پیشانی بشیم، باید دوباره غسل کنین▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬✅ پاسخسلامطبق ا ...

ببینید چیزی از روی این پیام متوجه میشین. یکی از کاربران دیشب سوال کرده بودن از تو یه گروه پرسش و پاسخ

اخه سوال عجیبی نیست😂😂😂جا بحث هم نداره بابا به پاسخگو پیام دادمبرگشت گفت وقتی نمیره جبیره بگیر بره ...

من خودم اکلیل لای ناخونم میموند بعد لاک زدن... بعد اینکه لاک رو پاک میکردم با نوک چاقو می‌تراشیدند اکلیل رو..

چون بهرحال اون اکلیل که الکی نچسبیده به ناخون . بخاطر چسب چسبیده دیگه.واسه همون می‌تراشیدند کامل از روی ناخون بعد غسل میکردم

من خودم اکلیل لای ناخونم میموند بعد لاک زدن... بعد اینکه لاک رو پاک میکردم با نوک چاقو می‌تراشیدند ا ...

لامصب اصلا چیز عجیبیهههه

من ژلیش نمیکنم ک راحت لاک بزنم پاک کنم

دست خودم باشه 

اینو گرفتم خیلیییی قشنگ بودش

یه رنگ ملایم ک زیر نور برق میزد

فک نمیکردم پاک کردنش مصیبت بشه

یه استون خیلی قوی گرفتم 

باورت میشه ناخنامو کردم داخلش

دیدم با پنبه پاک نمیشه

نرم شد لاک داخل استون

منم کندم

این اصلا یه جوری روی ناخنه