2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 27876 بازدید | 1860 پست

من هر روز در حال متحول شدنم ولی آدم نمیشم 🙂

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

واست صلوات فرستادممستقیم از خدای خودت بخواه و بهش اعتماد کن که قراره به وقتش همه چیز بهت بده

دبگه نمیدونم با چ زبونی از خدا بخوام گفتن نماز شب دیدم  تو قرآن هم قسم خورده شده خوندم ولی😔

الان هم چله گرفتم ببینم چ میشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی همسرم رو برای خودم خدا قرار داده بودم بهم خیانت کرد و من معنی عشق حقیقی یعنی خدا فهمیدم خدایا دوستت دارم و دوستم داشته باش

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

با تغییر رویه احساس کردید چیزی عوض شده؟

فعلا میخوام شروع کنم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همیشه بخشی از درآمدی که داشتم برای امام زمانم بودکارهای کوچیکی که شاید همگی از روی انسانیت انجام بدی ...

رویا های صادقانه ، محافظ نامرئی ، ولی اخر با یه غیر مذهبی ازدواج کردی ؟؟  چرا ؟؟

هنوز متحول نشدم 

منتظر معجزه خدام 

دوس دارم ائمه بهم نظر کنن 

ولی انگار خیلی بی لیاقتم😭😭

میدونم این مسیر و راه من نیست و باید ازش برگردم

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
همیشه بخشی از درآمدی که داشتم برای امام زمانم بودکارهای کوچیکی که شاید همگی از روی انسانیت انجام بدی ...

خوش به حالت

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد