2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 27876 بازدید | 1860 پست

🌟🌙

▫️صد بار اگر توبه شکستی باز آی♥️

▫️این درگه ما، درگه نومیدی نیست🌙🌟

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اللهم عجل لولیک الفرج

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا حال دلمان را تکانی بده 

هم میدانی، هم میبینی، هم می توانی...

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

یک سال و خرده ای پیش

وقتی رفتم اعتکاف و اونشب سینه زدم و اشک ریختم، وقتی رفتم راهیان نور و با شهدا آشنا شدم، وقتی رفتم مشهد و در نهایت وقتی رفتم کربلا پیاده روی... یادمه همش اشک میریختم گریه میکردم میگفتم حقمه از خدا میخواستم مجازاتم کنه همه میگفتن وقتی پشیمون باشی خدا می بخشتت من فکر میکردم حتی اگه خدا هم منو ببخشه خودم نمیتونم خودمو ببخشم

درنهایت وقتی امام حسین برا تولدش من رو طلبید فهمیدم دیگه نباید شرمنده باشم فهمیدم عذاب دادن خودم کافیه و خدا من رو بخشیده...

خداروشکر 

یادم میکنید؟ ؟؟😭😭😭

اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون 

برام شده حتی ی صلوات بفرستین ک ب امید خدا تو همین هفته از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم 

شاید از این محیط دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یادم میکنید؟ ؟؟😭😭😭اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا ...

سلام برای شاغل شدن ختم استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق رو انجام بدین ، برای ازدواج هم سوره احزاب رو بنویسید رو به قبله با مداد تو برگه سفید بعدش بذارید تو شیشه درب بسته و شیشه رو بین  لباسهاتون قرار بدین .چله سوره واقعه هم بردارید ثوابش هدیه به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو بشه 

الهی حاجت روا باشید 🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
سلام برای شاغل شدن ختم استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق رو انجام بدین ، برای ازدواج هم سوره احزاب رو بنویس ...

خواهر جان ۲بار ختم ۴۰۰تایی رو انجام دادم هر دوبار ضرر مالی سنگین خوردیم دومین بار ک ۵۰ میلیون خرج شد رو دستمون دیگه از این ختم میترسم 

احزاب هم نوشتم ولی 😔

عزیزدلم نمازی نمونده نخونده باشم دعایی نمونده ک نکرده باشم نذری نمونده نکرده باشم امام و امام زاده ایرنمونده که متوسل نشده باشم 😭😭

امیدم فقط ب دعاهای بقیه س 

حتی شده ی صلوات 😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه زمانی میاد آدم میقهمه جز خدا و اونایی که خدا بهشون ارزش داده هیچ کس به داد آدم نمیرسه.هیچ کس .هیچ چیز .هیچ ثروت.هیچ دوست .هیچ رفیق.تو اون دوران  خیلی چیزا عوض شد برام

خواهر جان ۲بار ختم ۴۰۰تایی رو انجام دادم هر دوبار ضرر مالی سنگین خوردیم دومین بار ک ۵۰ میلیون خرج شد ...

عزیزم ختم استغفار برای رزق و روزی هست فکر نکنم به خاطر این ختم ضرر کرده باشید ، شاید قرار بوده خدای نکرده از لحاظ جانی و سلامتی آسیب ببینید که خدا به واسطه مالتون رفعش کرده  .نا امید نباشید خدا بزرگه .شما که این همه ختم انجام دادی سر مزار شهدای گمنام هم برو .اگه قبلا رفتی بازهم برو بخواه دعات کنن . یه صدقه هم به نیت رد مظالم در حد توان کنار بذار .الهی گره های زندگیتون باز بشه 🤲💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
یادم میکنید؟ ؟؟😭😭😭اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا ...

ما برات دعا میکنیم چشم واست صلوات فرستادم

ولی خودت هم از قادر توانا بخواه

مگه واسه خدای قدرتمندت که خالق آسمان ها و زمین هست و این همه تواناس کاری داره که یه همسر عالی نصیبت کنه با یه شغل خوب

فقط کافیه بهش اعتماد کنیم همه چیز حله

واسه منم دعا کن لطفا

خواهر جان ۲بار ختم ۴۰۰تایی رو انجام دادم هر دوبار ضرر مالی سنگین خوردیم دومین بار ک ۵۰ میلیون خرج شد ...

واست صلوات فرستادم

مستقیم از خدای خودت بخواه و بهش اعتماد کن که قراره به وقتش همه چیز بهت بده