2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 27879 بازدید | 1860 پست
وقتی به عظمت خداو دنیا نگاه میکنم میبینم انسان خیلی کوچیک و ناچیزه این عظمت و شکوه ارزش سجده و عبادت ...

خوشحالم براتون عزیزم

همیشه ثابت قدم باشید

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

من بعده فوت ابجی قشنگم یهوووو ب محبت مولاسیدالشهدا دگرگون شدم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من بعد از ازدواج خیلی تغییر کردم دیگه نماز نمی‌خوندم حجابم رو برداشتمکلا همسرم شده بود خدای من� ...

میبینی چقددددد عشقن اقاجان🥲

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یااباصالح مددی مولا😭😭😭😭😭

من خانوادم مذهبی بودن اما متوسط ولی مادرم نماز رو تاکید داشتن حجاب و کلا مادرم رو مااثر خوبی گذاشتن خداروشکر و امام زمان ع رو همیشه تاکید میکردن بهمون اسمشون برزبان مادرم بود همواره ...تااینکه بخاطر درس خوندن خوب همش معلما میگفتن درس بخون و ...

واسه کنکور خیلی دوست داشتم تلاش کنم

کلاس کنکور بااجبار خودم رفتم

اونجا شخصی بود که اسم یکی از شهرهای ایران رو توحرفاش تکرار میکرد ...اونجا رفت و امد داشت

بعدش گذشت و کنکور دادم

موقع انتخاب رشته . من اون شهری که اون شخص میگفت هم تو انتخاب هام زدم

و بعدم دانشگاه همون شهر قبول شدم

رفتم دانشگاه

ترم یک رفتم استاد اندیشه اسلامی مون رو اخر کلاس 

ازش پرسیدم شناخت امام زمان ع چطوریه

اونم یه جوابایی داد

ولی من قانع نشدم و دیرمم شده بود

اخر همون هفته

تو همون شهر

با شخصی اشنا شدم که کتابای یه استاد اخلاق رو بهم داد

و شد سر آغاز یک تحول زیبا در من 

و اون استاد اخلاق

تاکید بسیار زیادی دارن

روی بحث تزکیه ی نفس 

در قرآن هم بارها اومده که

کسی به رستگاری میرسه که تزکیه نفس انجام داده باشه

الان ۱۴سال از اشنایی من بااون شخص که کتابها رو بهم داد میگذره

و بالطف خدا خیلی تغییر کردم

و از خدا میخوام به آنی منو رهام نکنه

چون هیچم

التماس دعا همه دوستان گل 🌹

اگر امام زمان ع رو دوست دارید

و می خواهید بتونید به ایشان بدی نکنید

حتما بروید دنبال

تزکیه نفس

و از خود حضرت ع بخواهید

هرچه نیازتونه سر راهتون قرار دهند 

اگر سوالی باشه من درخدمتم 

🌿 🌱🪻

میشه برام دعا کنیی🫠❤️‍🩹

چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما 

ان شاالله بادعای امام زمان عج حاجتروابشید

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
میبخشهاگر در قید حیات هستن بیوفتید به پاشون

حتی روی این کاروهم ندارم شاید بعدا این کارو بکنم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم عجل لولیک الفرج 💚