2777
2789

من یه دختر ۵ ساله دارم

کلا منو همسرم عاشقشیم همیشه و هر لحظه خداروشکر کردیم برای وجودش برای سلامتیش برای اینکه خدا مارو لایق دونست همچین دسته گلی داد.

ولی بقیه حس ناکافی بودن بهمون میدن

یکسره میگه یه پسر بیارید...

انگار مثلا دختر خوب نیست..این رفتارشون اعصابمو خورد میکنه.یجور رفتار میکنن انگار ما تو زندگیمون کم داریم.

چرا ادما انقد بد هستن بعضیاشون...یک نفرم پیدا میشه شکر گذار خدا باشه شاکر خدا باشه  حس بد میدن بهش و حالشو بد میکنن...

بقیه گوه خوردن. اسی جون مهم فقط خودت شوهرت و دختر گلت هستین 

من الان پسر دارم اوتیسم هست خداروشکر کن که بچت سالمه 

من دلم دریای خونه خواهر 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو هر شرایطی باشی 

بازم مردم یه چیزی دیگه ازت می‌خوان 

بچه ی من پسره 

الان میرم خونه ی فامیلام میگن یه دختر بیار دلسوزه 

فلان بهانه....بنظرم به این ربط ندارد که بچه چی باشه 

بازم یه زری هست بزنن💔😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ببین تو هر شرایطی باشی بازم مردم یه چیزی دیگه ازت می‌خوان بچه ی من پسره الان میرم خونه ی فامیلام میگ ...

آفرین همین دقیقا 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بقیه گوه خوردن. اسی جون مهم فقط خودت شوهرت و دختر گلت هستین من الان پسر دارم اوتیسم هست خداروشکر کن ...

آخی الهی 🥺🥺انشالله خدا توان و صبر بده بهت عزیزم..بازی روزگاره دیگه🥺

ببین تو هر شرایطی باشی بازم مردم یه چیزی دیگه ازت می‌خوان بچه ی من پسره الان میرم خونه ی فامیلام میگ ...

اره ب همه حس ناکافی بودن میخوان بدن.شما مثلا الان راضی هستین از شرایطتتون ولی بازم‌میخوان بگن نه جای یه دختر کمه تو زندگیت

اره ب همه حس ناکافی بودن میخوان بدن.شما مثلا الان راضی هستین از شرایطتتون ولی بازم‌میخوان بگن نه جای ...

من اصلا دلم نمیخواد بچه ی دوم بیارم 

چه برسه دختر باشه یا پسر🥴

اهمیت نده بهشون راه خودتو برو

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من اصلا دلم نمیخواد بچه ی دوم بیارم چه برسه دختر باشه یا پسر🥴اهمیت نده بهشون راه خودتو برو

اره منم واقعا دلم‌دیگه نمیخواد بچه بیارم. با این شرایط زندگی و دنیای بی رحم.

خدا هر جنسیتی داده من شکر گذارم.چه دختر چه پسر فقط تربیتش مهمه و انسانیت داشته باشه.

اره منم واقعا دلم‌دیگه نمیخواد بچه بیارم. با این شرایط زندگی و دنیای بی رحم.خدا هر جنسیتی داده من شک ...

دقیقا 

من خیلی عذاب وجدان دارم که بخاطر خودم یه بچه اضافه کردم به این دنیا که معلوم نیست چی در انتظارشه....

دقیقا من خیلی عذاب وجدان دارم که بخاطر خودم یه بچه اضافه کردم به این دنیا که معلوم نیست چی در انتظار ...

وای منم دقیقاااا اصلا دیگه نمیتونم یه بچه بی گناه دیگرو بیارم این دنیا🥺

وای منم دقیقاااا اصلا دیگه نمیتونم یه بچه بی گناه دیگرو بیارم این دنیا🥺

ببین یادم میاد چقد سختی کشیدم تا باردار بشم و نمیشد 

دلم میخواد خودمو خفه کنم که چرا اینهمه تلاش کردم....