2777
2789

چه دروسی رو ترمیم میکنین؟نمره‌های بگین از چن به بالا میخوایت ترمیم کنین

من یه ۱۹ و ۱۹ و نیم دارم بین نهایی ها ریسک نمی کنم ترمیم کنم..

بقیه اونایی که ۱۷ ۱۷.۵ ۱۶ ان رو میخوام ترمیم کنم

راستی اصن دست خودمونه یا باید همشو امتحان بدیم 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال غیر فنی 

میگم برای کنکور هنر به نظرت چه درسی ضریب ش از همه بالاتر ؟

راستی رشته ت چیه؟

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

میخوای چی بخونی ؟

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

من پشت نیستم ولی یه دانش اموز دارم اون یه زیست 18.5 شده یه زبان 18 میخواد ترمیم کنه بقیه بالای 19.5 هست نمراتش

بنظرمنم شما همین کذرتون منطقیه

اگه سال پیش نهایی دادید میتونید هرکدوم رو میخواید ترمیم کنید

ولی اگه نهاییتون قبل تر از 403 هست بای همرو ترمیم کنید

یه سوال غیر فنی میگم برای کنکور هنر به نظرت چه درسی ضریب ش از همه بالاتر ؟راستی رشته ت چیه؟

تجربی

نمیدونم تو گوگل بزنی میاره

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

میتونی هرچی خواستی ترمیم بزنی هرچی نخواستی ام همون تراز قبلیته

اهااا خب از چن ب پایین باشه ترمیم بزنم

من پشت نیستم ولی یه دانش اموز دارم اون یه زیست 18.5 شده یه زبان 18 میخواد ترمیم کنه بقیه بالای 19.5 ...

خیلییی لطف کردید عزیزم جواب دادید

عزیرم شما مشاور هستی؟؟

ووالا مشاور که نمیشه گفت😂من با یه تیم مشاوره همکاری میکنم ولی یه دانش اموز هست که خیلی بهم لطف داره باهم برنامه ریزی میکنیم و جلو میریم

حالا اگه سوالی داری بپرس جوابشو بدونم میگم یا از مشاور اصلی مجموعه میپرسم

من پشت نیستم ولی یه دانش اموز دارم اون یه زیست 18.5 شده یه زبان 18 میخواد ترمیم کنه بقیه بالای 19.5 ...

راستی تراز ها ک فرق نمیکنه؟مثلا ۱۸ پارسال با ۱۸ امسال فرق داره؟