2777
2789
عنوان

در مورد ارث و میراث سوال دارم کسی هست تجربه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک مراسما تموم شده همه جا نشسته گفته کسی منو آدم حساب نکرد

پدرتون حقوق بگیر جایی بودن    دو اینکه بعد تا مادرتون زنده اس توافق کنید اول ی خونه برای مادرتون بخرید وبعد تقسیم ارث کنیداز داداشتون قبل اینکه ارث بگیره امضا بگیرید دفتری بهش پولشو بدید شما خواهرا هم اگه میخواهید ارثتون بردارید اگه نه بزارید پول خرید خونه برای مادرتون خودمون پنچ تا خواهراینکارو کردیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پدرتون حقوق بگیر جایی بودن دو اینکه بعد تا مادرتون زنده اس توافق کنید اول ی خونه برای مادرتون بخر ...

ای کاش جای بالای نازنینم داداشم مرده بود ک همیشه جز بدبختی چیزی نداشت

یک مادر 

یک برادر

چندتا خواهر هستید؟؟

پدر و مادر پدرتون زنده هستن یا نه؟؟؟

اینا رو بگو که برات حساب کنیم چقد از اموال رو باید به برادرتون بدید، بقیه هم میتونید همه جیز رو به نام مادر کنید، یا حتی صلح عمری

خدا پدرت رو بیامرزه 🖤

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
پدرتون حقوق بگیر جایی بودن دو اینکه بعد تا مادرتون زنده اس توافق کنید اول ی خونه برای مادرتون بخر ...

مهریه و یک هشت و اجرت المثل مادرتون رو حتما ب اجرا بزارید و بدید بهش 

تقسیم اموال باید بکنید چون برادرتون دوسهم میبره میره شکایت سهم اونو بدید گم شه 

شما و خواهرتم یچیزی محضری بنویسید ک تا مادرم زندس بشینه و حتی خودتون حق خرید وفروش ندارید و صد البته مادرتونم همینطور... چون دیدم پسرایی و اقوامی بعدا سواستفاده کردن و این سهمو بالا کشیدن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یک مادر یک برادرچندتا خواهر هستید؟؟پدر و مادر پدرتون زنده هستن یا نه؟؟؟اینا رو بگو که برات حساب کنیم ...

ی برادر س خواهر ..ن کسی زنده نیست 

مطمینم برادرم سهمشو بگیره می‌ره گم میشه ..مادر زنش هم همین بود دنبال ارثو میراث از خانوادش بود

خدا بیامرزه پدرتون روحش شاد  آدم های خوب همیشه میرن    شماهم اولش اینجوریه لطفا زودتر باهاش حرف بزنید بگید حق حقوق مادرتون دربیارید ی دفتر ثبت اسناد برید که همه چی رسمی بشه فردا نگه زیاد بردین کم دادین حرفی نباشه حرفم زد اون قانونی برگه ثبت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مگه نگفتن پسر هم دیگه یک سهم می‌بره

نه عزیزم ما توی انحصار وراثتیم از طرف مادربزرگم هنوز پسر دو سهم داره 

.... 

اگر پدرت زودتراز پدربزرگ و مادربزرگ فوت شده باشه اوناهم سهم میبرن... اگر زودتر فوت شده باشن فقط شماها

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خدا بیامرزه پدرتون روحش شاد آدم های خوب همیشه میرن شماهم اولش اینجوریه لطفا زودتر باهاش حرف بزنی ...

منم ب خواهرم گفتم زودتر این کارارو کنید چون برادر من فقط دنبال سهمشه ک بره عین همیشه گم بشه