2777
2789
عنوان

علائم میگرن

192 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها علائم میگرن چی دارید و چند روز طول میکشه؟

من سردرد شدید بیشتر سمت راست

درد گوش و بینی و گرفتگی گوش سمت راست

احساس سوزن سوزن شدن توی سر و صورت

گاهی گردن درد 

حالت تهو دارم

سردردی که تیر میکشه و میچرخه

رفتم دکتر گفت ممکن میگرن یا تنش عصبی باشه

خیلی نگرانم

شما هم این علائم رو داشتید

یک هفته شد

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

میگرن باشه گلم یعنی سردرد عصبی باید اتاق خوابت کامل تاریک باشه ۸ ساعت استراحت رو رعایت کنی جاهای پر نور و صدا نری گشنه و تشنه نمونی اصلا باید بیشتر رعایت کنی سیستم عصبیت بهم نریزه

سلامتی و خوشبختی دخترم
میگرن باشه گلم یعنی سردرد عصبی باید اتاق خوابت کامل تاریک باشه ۸ ساعت استراحت رو رعایت کنی جاهای پر ...

من نگرانم اصلا میگرن نباشه

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا فرمودین دکتر گفته بعدشم گلم خودتون دلیل سردرد رو از چی میدونید؟

نمیدونم بخدا

میترسم توموری چیزی باشه

اسکن هم رفتم دکتر گفت چیز مشکوکی ندیدم

نمیدونم بخدامیترسم توموری چیزی باشهاسکن هم رفتم دکتر گفت چیز مشکوکی ندیدم

حساس شدی عزیزم اصلا انرژی منفی رو بزار کنار گلم من خودم هم میگرن دارم. توچه حالتی سردرد میگیری؟ گشنه موندنی یا به نور یا.... چی حساسی؟

سلامتی و خوشبختی دخترم

علائم شمابیشتر شبیه عفونته تامیگرن

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

حساس شدی عزیزم اصلا انرژی منفی رو بزار کنار گلم من خودم هم میگرن دارم. توچه حالتی سردرد میگیری؟ گشنه ...

الان ۳سال گاهی یکدفعه اینطور میشم

ایندفعه دیگه ۲هفته است درگیرم

چند روز خوب بودم

جمعه یک تنش عصبی شدید داشتم

از شنبه شروع شد

سردردم بهتره ولی گوشم گرفته از صبح و احساس گرفتگی دارم

احساس سوزن سوزن شدن توی سرو صورت

الان ۳سال گاهی یکدفعه اینطور میشمایندفعه دیگه ۲هفته است درگیرمچند روز خوب بودمجمعه یک تنش عصبی شدید ...

میگرن هستش مطمعن باش چون فقط این سردرد چند روز طول میکشه خوب بشه سعی کن اصلا عصبی نشی گلم. سه سال پیش حتما زایمان داشتی بعد زایمان یا در دوران بارداری اومده سراغتون؟

منم دارم موقع درد با بادکش خوب میشم بلد باشین حتما امتحان کنید 

سلامتی و خوشبختی دخترم
عفونت مغز؟

نه بابا عفونت سینوسی یا گوش

من خودم تقریبا همین علائم شمارو داشتم 

ولی خیلی وحشتناک تر 

با دوتا نوافن سردردام خوب نمیشد

انقد شدید ووحشتناک بود سرمو میکوبیدم به دیوار

انقدررر دکتررفتم تشخیص نمیدادن تااخر با ام ار ای معلوم شد

عفونت شدید گوش و هم سینوسی داشتم  

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

نه بابا عفونت سینوسی یا گوشمن خودم تقریبا همین علائم شمارو داشتم ولی خیلی وحشتناک تر با دوتا نوافن س ...

یعنی حس سوزن سوزن توی سر و صورت رو داشتی؟

سردرد یک طرفه و....

علائم من صدا و درد شدید گوش سمت راستم 

درد شدید وتوی صورتم بینیم

دردوتیرکشیدن گردنم

سردردای به شدت وحشتناک وشدید وعجیب غریب

یه وقتایی تهوع هم داشتم خیلی کم