بهارممممم۱ مدیر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6536 عنوان بچه گربه مو خفه کردم | مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 50 پست یه گربه تو حیاط خونمون ۴ تا بچه دنیا اورد همه رو با جون ودل بزرگشون کردم خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من 1403/12/14 | 06:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلبتپندهسایت عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2345 اخه زرده تخم مرغ به ادم سالم بدی توی گلوش گیرمیکنه این چه کاری بوداخه چنسالتع ک پدرومادر تو از دست دادی کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
لیمویتلخ عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 3891 اره خاهر صتو دستای خودم الانم عذاب وجدان دارم ک من خفش کردم ن ربطی نداره خودش مرده با زرده تخمرغ ک خفه نمیشه عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
بهارممممم۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6536 برو به مادرشون بگو من هرکار از دستم برمیآمد انجام دادم مامانش اتفاقا رودیواربود امروز خیلی بیقراربود هرروز ساعت ده صبح میومد امروز زوداومد بچه رو دید اومد سمتشوبعدسرشوبمن کشید خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6083 کامنتها🤣🤣🤣🤣 شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
سیمن عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1988 چنسالتع ک پدرومادر تو از دست دادی 33 اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27556 نمیدونی هرروز صبح ک میومدن درو میزدنو وقتی غذا میدادم بهشون چ ذوقی میکردن سرکاریه حس میکنم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7472 اون داشت میمرد تو کمکش کردی زودتر بمیره😔 مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بهارممممم۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6536 ن ربطی نداره خودش مرده با زرده تخمرغ ک خفه نمیشه اره حالش وخیم بود منم گیرداده بودم بهش غذا بدم میخاستم فردابراش دارو بگیرم اونیکیها هم مریضن ولی غذا میخورن فعلا خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ساریناسامین عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 187 نه عزیز دلم خودت ناراحت نکن مریض بوده میدادی نمی دادی این میمرد
رنج_دنیا عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3690 مامانش اتفاقا رودیواربود امروز خیلی بیقراربود هرروز ساعت ده صبح میومد امروز زوداومد بچه رو دید اومد ... اره خواسته بگه اشکالی نداره بازم میزام
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7472 33 عزیزم صلوات فرستادم خدا رحمتشون کنه مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بهارممممم۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6536 نه عزیز دلم خودت ناراحت نکن مریض بوده میدادی نمی دادی این میمرد مشکی بود پشمالو اسمشو گذاشته بودم مخمل دوتا شون پرشین بودن بچه ها دوتاش ازین خیابونیا حالا مل ملو بیشتر دوستدارم اونم طوریش نشه خوبه خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بهارممممم۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6536 عزیزم صلوات فرستادم خدا رحمتشون کنه فدات مرسی ک ب حرفام گوش دادین خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
شیطان__رحیم عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3512 مشکی بود پشمالو اسمشو گذاشته بودم مخمل دوتا شون پرشین بودن بچه ها دوتاش ازین خیابونیا حالا مل ملو بی ... هوا سرده بخاطر اون مریض شدن اول ببرشون یجای گرم بعد از دامپزشک سوال کن بهشون دارو بده
بهارممممم۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 6536 هوا سرده بخاطر اون مریض شدن اول ببرشون یجای گرم بعد از دامپزشک سوال کن بهشون دارو بده اره اینم طفلک اخری خودش اومده بود خونه منم براش جادرست کرده بودم دیشب خودش پاشدرفت بیرون اب خورد اومد ولی غذا اصلا نمیخورد خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من