2777
2789
عنوان

بچه گربه مو خفه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 50 پست
مشکی بود پشمالو اسمشو گذاشته بودم مخمل دوتا شون پرشین بودن بچه ها دوتاش ازین خیابونیا حالا مل ملو بی ...

قربونه دلت برم دلی مهربونی داری قسطت کمک بوده ناراحت نشو اونیای دیگم فردا براشون دارو بگیر از پزشک انشاالله خوب میشن

اره خواسته بگه اشکالی نداره بازم میزام

حالا بچه ها تازه ک دنیا اومده بودن مامانش تا میدید بچه هاشو دست گرفتم میکمد ازم میگرفت این اخری خودش بچه هارو میبرد خیابون ولشون میکرد اونام میومدن درومیزدن میاوردمشون توحیاط

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونه دلت برم دلی مهربونی داری قسطت کمک بوده ناراحت نشو اونیای دیگم فردا براشون دارو بگیر از پزشک ا ...

فدات عزیزم ی بارم ی سنجابم تو دستم اینطوری شد تو حیاط گرمازده شد اومدم ب زور بهش اب بده خفه شد

کامنتها🤣🤣🤣🤣

دقیقا منم میخواستم همینو بگم😂😂😂 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اخه زرده تخم مرغ به ادم سالم بدی توی گلوش گیرمیکنه این چه کاری بوداخه

پس مقصرمت بودم اخه حالشم خراب بودا.حالا شوهرم هرروز براشون غذا میگرفت 

فدات عزیزم ی بارم ی سنجابم تو دستم اینطوری شد تو حیاط گرمازده شد اومدم ب زور بهش اب بده خفه شد

اخی عزیزم منم زیاد برام اتفاق افتاده از اردک بگیر بلبل  جوجه های رنگی دیگه نمیارم میترسم بمیرن نگهداری حیوان سخته خیلی باید مواظب باشی منم دیگ گفتم نیارم بهتر وگرنه خیلی حیون دوست دارم 

پس مقصرمت بودم اخه حالشم خراب بودا.حالا شوهرم هرروز براشون غذا میگرفت

نه عزیزم مقصرنبودی تازه کمکشم کردی که خوب بشه عمرش به دنیانبوده خیرببینینید هم خودت هم شوهرت من که حتی نمیتونم ازکنارشون ردبشم ازبس میترسم

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
اخی عزیزم منم زیاد برام اتفاق افتاده از اردک بگیر بلبل جوجه های رنگی دیگه نمیارم میترسم بمیرن نگهدا ...

پس مث منی حیوون دوسداری ازدیشب باسرنگ بهش سوپ میدادم

نه عزیزم مقصرنبودی تازه کمکشم کردی که خوب بشه عمرش به دنیانبوده خیرببینینید هم خودت هم شوهرت من که ح ...

اگه بدونی چقدکاراشون بانمکه اینکه هرروز صبح بیان دراتاقوبزنن ک غذامیخان بالاپایین پریدناشون منم نمیدونستم اینقدربامزه هستن فکرکن مامنش شبا میرفت غذاپیدامیکرد بعدباهیجان میومد پیش بچه هاش اونام جیغ ودادوذوق میکردن

اگه بدونی چقدکاراشون بانمکه اینکه هرروز صبح بیان دراتاقوبزنن ک غذامیخان بالاپایین پریدناشون منم نمید ...

خیلی خوبه که انقدرذوقشون داری 😍😍😍😍😍😍

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 

دیگه کمک نکن😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍