2777
2789
عنوان

بچه گربه مو خفه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو به مادرشون بگو من هرکار از دستم برمی‌آمد انجام دادم

مامانش اتفاقا رودیواربود امروز خیلی بیقراربود هرروز ساعت ده صبح میومد امروز زوداومد بچه رو دید اومد سمتشوبعدسرشوبمن کشید

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
نمیدونی هرروز صبح ک میومدن درو میزدنو وقتی غذا میدادم بهشون چ ذوقی میکردن

سرکاریه حس میکنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اون داشت میمرد تو کمکش کردی زودتر بمیره😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ن ربطی نداره خودش مرده با زرده تخمرغ ک خفه نمیشه

اره حالش وخیم بود منم گیرداده بودم بهش غذا  بدم میخاستم فردابراش دارو بگیرم اونیکیها هم مریضن ولی غذا میخورن فعلا

33

عزیزم صلوات فرستادم خدا رحمتشون کنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نه عزیز دلم خودت ناراحت نکن مریض بوده میدادی نمی دادی این میمرد

مشکی بود پشمالو اسمشو گذاشته بودم مخمل دوتا شون پرشین بودن بچه ها دوتاش ازین خیابونیا حالا مل ملو بیشتر دوستدارم اونم طوریش نشه خوبه

هوا سرده بخاطر اون مریض شدن اول ببرشون یجای گرم بعد از دامپزشک سوال کن بهشون دارو بده

اره اینم طفلک اخری خودش اومده بود خونه منم براش جادرست کرده بودم دیشب خودش پاشدرفت بیرون اب خورد اومد ولی غذا اصلا نمیخورد