2777
2789
عنوان

بنظرتون چیزی که بهش گفتم بد بوده😓

145 بازدید | 10 پست

بچها من تو رابطه بودم و مدتی بود از رابطمون میگذشت و الان من ۲۵ سالمه دیگه میخوام زندگیمو شروع کنم حس میکنم همین الانم دیر شده برام 

بحث ازدواجو اوردم وسط سریع دعوا راه انداخت که کی تو این دوره زمونه دیگه ازدواج میکنه من اونقد شرایطم خوب نیست 

دخترا واقعا حالم خوب نیست حس میکنم من خیلی فشار اوردم ولی خب اخرش که چی همینجوری بمونم تا چهل پنجاه سالگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از رابطه اتون‌گذشته؟تو خواسته اتو گفتی و اون گفت نه.تو هم‌میتونی رابطه رو تموم میکنی.و واقعا خی ...

تقریبا یه سال شد 

و اونجوریم نیستم بگیم شوهری باشم ولی واقعا این روابط تا یه سنی ب درد بخوره از یه سنی ادم میخواد خانواده داشته باشه

درسته شرایط خیلی سخته ولی کسایی که همو دوست داشته باشن از اول با فکر ازدواج کردن باهات وارد رابطه می ...

دقیقا 

واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه 

اینکه بخوام یکی دیگه رو از صفر بشناسم واقعا سخته

تقریبا یه سال شد و اونجوریم نیستم بگیم شوهری باشم ولی واقعا این روابط تا یه سنی ب درد بخوره از یه سن ...

پس باید در جوابش میگفتی غلط کردی وقتی شرایطشو نداشتی باهام‌دوست شدی و درخواست دوستی دادی. معطل تو نبودم‌ که عمرمو بزارم پات. این یکسالم با آدم بیخودی تلف کردم.

الان سر عقل بیاد راضی هستی؟شرایطش چیه؟ شغل مناسبی داره که مناسب ازدواج باشه خونه ماشینی...؟اگه آره و ...

من که دوسش دارم اگه سر عقل بیاد راضی میشم شرایطشم خوبه اوکیه خونه نداره ولی ماشین داره توی حرفاشم مدام میگفت زندگی خرج داره چجوری فک میکنی از پسش برمیایم کلا حرفایی که زد اینقد بد بود گریم گرفته بود 

خیلی سخته از صفر بشناسم کسیو نمیفهمم ینی چی.... ینی تا کی میخوای منتظر بمونی که آقا برا ازدواج اوکی بده اگ برات مهم نیس باهاش ادامه بده یا کم کم کاتش کن خودتو درگیرش نکن بعله چشم رو هم بذاری ۳۰ سالت میش