2777
2789

تب.سرفه شدید خلط وابریزش.داروها اثر ندارن تا حالا اینطور بیماری ندیدم کامل خوب میشه دوباره میگیره

کاربری دست دونفر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم  سیستم ایمنی ش پایین اومده 

برا من طوری شده بود که یک روز در میون متخصص اطفال بودم یکسره داروهای قوی و امپول 

خیلی بچه ضعیف شده بود 

تا اخر سر شربت ایمیونس تقویت سیستم ایمنی 

روزی دو قاشق خورد سریع خوب شد خیلی تاثیر داره 

حتی تو گوگل اسم شربت سرچ کن متوجه میشی 

وعده صبحانه بهش عسل بده،  حالا عسل و خامه خیلی مقویه 

برو داروخونه بگو شربت ایمیونس تقویت سیستم ایمنی و سن بچه رو بگو خودشون میگن هرچند ساعت مصرف کنی 

خیلی داروی خوبیه 

چون سیستم ایمنیش اومده پایین با یه باد سرما می خوره 

شیره انگور و ارده هم قاطی کن روزی یکی دو قاشق دارویی بده 

به نظرت بچه مدرسه هم نره؟ بیشتر از مدرسه بچه ها ویروس میگیرن

بچه ای ک مریضه-بره مدرسه فقط مادر فاقد شعور داره . ک دیگران رو تو دردسر میندازه

اگ مادرا این اصل رو دعایت میکردن دیگ این طفل معصوما از هم ویروس نمیگرفتن

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

نمی‌دونم بخدا موندم.نمیدونم شوهرم میاره و..

احتمالا چون بچه ست و سیستم ایمنیش ضعیف هست علائم نشون میده. شوهر من ماه گذشته فقط صداش گرفته بود اما من و پسرم دو هفته خیلی بد مریض شدیم طوری بود که پسرمو سه بار بردم دکتر تا خوب شد. انقد بد سرفه میکرد چرک هم کرده بود سینه اش. تب بالا داشت. دو هفته درگیر بودیم. سیستم ایمنیش رو قوی کن با آب پرتقال و مولتی ویتامین. 

این ویروس تو بدن از بین نمیره بلکه یه مدت خاموش میشه دوباره بعد یه مدت فعال میشه برا بچه من هم همبن طور بود الان خوب شده فقط این ابریزشش هنوز باهاشه من دیگه این دفعه که گرفت نبردمش دکتر گذاشتم خودش خوب شد 

بچه ای ک مریضه-بره مدرسه فقط مادر فاقد شعور داره . ک دیگران رو تو دردسر میندازهاگ مادرا این اصل رو د ...

لزوما اینطوری نیست

کاهی آنچنان بچه علائم خاصی نداره میره فرداش بدتر میشه مثلا

به هرحال بچه ها معمولا در مدرسه بیشتر مریض میشن