2777
2789
عنوان

بنظرتون دوسم ندارع ❓

292 بازدید | 37 پست

امشب گفتم یادت رف بگی دوستت دارم ج نداد گفتم شببخبر گف شب بخیر 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شایدم مثل پرویز از ابراز احساسات بیش از حد پونه خسته شده

اونا کین

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

تازه نمازم و عبادتم تموم . چه ارامشی گرفتم 

ببخشیداگه رلشی فکرکنم دوست نداره چون نسبتی باهم ندارین

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

تازه نمازم و عبادتم تموم . چه ارامشی گرفتم ببخشیداگه رلشی فکرکنم دوست نداره چون نسبتی باهم ندارین

آها شیش ساله باهمیم قراره آخرای فروردین بیاد خواستگاری تازه یادش افتاده نسبتی نداریم و دوسم نداره؟

اگه خسته س چرا شب بخیر رو گفتیعنی دو تا کلمه دوستت دارم انقدر سختهاز دستت ناراحت نیس؟

نمی‌دونم 

دستش تنگ بود 

ی چیزی ازش خواستم نخاس دلم بشکنه قبول کرد 

یکم شل کن بزار ببین چکار میکنه

شلم چیکارش دارم مگ

باورم نمیشه پرویز و پونه رو نمی‌شناسی 🔫😐

نمی‌شناسم دیگه